Expeditions A Mudrunner Game (PS5)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 4020628584757
Gyártó: Focus Entertainment
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
Menny.:db
Expeditions A Mudrunner Game (PS5)
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Indulj el izgalmas tudományos expedíciókra, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és megfejted a felderítetlen területek rejtélyeit. Merészkedj el a száraz sivatagok és vad erdők hatalmas vadonjába a legmeredekebb hegyekig, amelyek tele rejtett kincsekkel és elfeledett romokkal.

Irányíts kutatási küldetéseket, miközben különféle terepjárókat vezetsz a veszélyes ösvényeken, fejlett technológiákat és csúcstechnológiás eszközöket használva az akadályok leküzdésére. Építsd és irányítsd a bázisodat, szereld fel járműveidet olyan alapvető eszközökkel, mint a drónok vagy a szkennerek, hogy biztosítsd sikeredet a vadonban. Bérelj fel egy csapatnyi kiváló szakértőt, hogy fejleszd képességeidet a terepen, új lehetőségeket nyitva meg a felfedezéshez.

- Tapasztald meg a legfejlettebb fizika alapú, terepjárós kalandjáték újfajta változatát a MudRunner és a SnowRunner alkotóitól.
- Tervezd meg útvonaladat, repülj át a tájak felett felderítő drónoddal.
- Térképezd fel a szélsőséges tájakat járműved élvonalbeli eszközeinek arzenáljával, például horgonyok elhelyezésével a nehéz lejtők megmászásához, vagy a vízmélység szondázásához a visszhangok aktiválásával.
- Használd fémdetektorodat, kamerás drónodat és egyéb eszközeidet, hogy megtaláld az értékes felszerelések rejtekhelyeit.
- Irányítsd a táborodat kutatóépítmények építésével és szakértők felbérlésével, hogy expedícióid során új képességeket és lehetőségeket szabadíts fel.

Korhatár 3+
Megjelenés 2024.03.05.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!