F1 23 (PS4)

Cikkszám: 5030948125164
Gyártó: Electronic Arts
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
F1 23 (PS4)
14.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Fékezz te utoljára!

Legyél te az utolsó, aki a fékre lép az EA SPORTS F1 23-ban, a 2023 FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. Az izgalmas „Braking Point” történetmód új fejezetében villámgyorsan lezajló drámákat és érzelmektől fűtött rivalizálást élhetsz át. Versenyezz fej fej mellett haladva a többiekkel az új Las Vegas-i és katari pályákon, és nyerj jutalmakat, illetve fejlesztéseket az F1® Worldben. Az új Red Flags egy autentikus stratégiai elemmel bővítik a játékot, a 35% Race Distance funkció pedig további akciót és izgalmat biztosít. Vezess modern 2023-as autókat a F1® hivatalos résztvevőiből válogatott 20 pilótával és 10 csapattal a kedvenceid közül. Hozd létre álmaid csapatát, és versenyezz a győzelemért a My Team Career Mode módban. Osztott képernyős vagy kibővített platformközi többjátékos módban versenghetsz a többiekkel, és rád vár az új Racenet League közössége is.

Braking Point 2

A „Braking Point” történetmód egy új és rendkívül izgalmas fejezettel tért vissza, új vetélytársakkal, és még több drámával az F1® 23-ban. 

Konnersport Butler F1 versenycsapat

A történet középpontjában a Konnersport Butler F1® fiktív versenycsapat áll, és annak 2022-es, illetve 2023-as F1® idénye. A feltörekvő fiatal sztár, Aiden Jackson, továbbá merész és arrogáns veterán csapattársa, Devon Butler között igen rossz a viszony. Amikor személyes probléma fenyegeti egyikük jövőjét, belép a képbe Devon húga, Callie Mayer, aki nemrég nyerte meg az F2®-t. A szerzői csapatnak Jamie Chadwick brit motorversenyző és Natalie Pinkham, a Sky Sport F1® riportere segített Callie történetét igazán életszerűvé tenni. A csapat vezetőjének, Casper Akkermannak a csapat és a család ügyei között kell megtalálnia az egyensúlyt, közben pedig Devon és Callie apjának (Davidoff Butler, aki egyben a csapat legnagyobb anyagi támogatója) manipulatív húzásaival is szembe kell néznie. A történet a játékmeneten és a filmszerű átvezető videókon keresztül bontakozik ki, és végig a te a döntéseid irányítják, pontosan úgy, ahogy és amilyennek te látod ezeket a karaktereket. 

F1 World

A vadonatúj F1® World a változatos napi, heti és folyamatosan változó szezonális tartalmak és események új központja, ahol az új Tech Level fejlődési rendszeren keresztül ismerheted meg a Formula 1® világát. 

Új események

Teljesíts friss kihívásokat, és vegyél részt a különböző Solo Series kihívásokban, amelyekben egyjátékos módban indulhatsz el az F1® 23 különböző játékmódjai, pályái és élményei felfedezésére. Ismerd ki a pályákat, csiszold tökéletesre a vezetéstechnikád, fedezd fel az F2®-tartalmakat, versenyezz a szuperautós meghívásos versenyeken, ahol további izgalmak várnak rád. Az egyjátékos és a többjátékos események napi, heti és szezonális események egész sorát kínálják az egyjátékos és a többjátékos mód rajongói számára egyaránt. A többjátékos nagydíjaktól a versenyhéten való ünneplésen át az időre menő kihívásokig mindenki találhat valamit a hét minden napjára.

Tech Level

Az új Tech Level fejlődési rendszer révén az egész idényben folyamatosan fejlesztheted F1® World autódat. Teljesíts kihívásokat, versenyezz online, és vegyél részt az egész idény során folyamatosan frissülő eseményeken, hogy fejlesztéseket érdemelj ki a Tech Level rendszerben, amelynek szintjei F1® World autód teljesítményét mutatják. Ahogy haladsz előre a Tech Level szintjein, az autó teljesítménye nő, és nagyobb kihívást jelentő eseményeken is képes leszel majd versenyezni. Természetesen a Tech Level szinteden feletti eseményeken is részt vehetsz, ám az komolyabb kihívást jelent. A jobb játékosok képesek túlteljesíteni az autójuk Tech Level szintje által előre jelzett teljesítményt, azonban csak egy bizonyos mértékig.

Fejlesztések

Érdemelj ki fejlesztéseket, szánj időt F1® World autód testre szabására és tuningolására a garázsban, hogy az egyre gyorsabb és nagyobb teljesítményű legyen. Az F1® World fejlesztései két kategóriában érhetők el: autóalkatrészek és csapattagok. Az autóalkatrészek növelik az autó játékbeli teljesítményét. A csapattag-fejlesztések egy szerződéses rendszeren keresztül további „felszerelhető” tételeket biztosítanak, amelyekkel tovább növelhető a teljesítményed.

Tárgykészítés

Az F1® új tárgykészítési rendszere lehetővé teszi, hogy erőforrások felhasználásával tervrajzok alapján különféle fejlesztéseket készíts, illetve egyéb lehetőségeid is adódnak a játékmenet módosítására, valamint új gyűjthető matricákat is gyárthatsz a Compendiumba, és így tovább. 

Licence System

Az új Licence System a tiszta versenyzést szorgalmazza az F1® Worldben, és megjutalmazza a sportszerűen vezető játékosokat. 

Átalakított rangsorolt többjátékos mód

Az F1® World egy átalakított rangsorolt többjátékos módot tartalmaz. Ennek része egy új, divízió alapú rangsorolási rendszer, az F1® 23 Esports sorozata és az új Goals rendszer, amely előnyösebbé teszi a Podium Pass-haladást. Játssz pontszerzésért, küzdd fel magad a ranglétrán a bronztól az elit szintig heti promóciókkal, és érdemelj ki jutalmakat, illetve fejlesztéseket, amelyeket felhasználhatsz a Tech Level szintedhez.

Compendium

Az F1® World kihívásainak teljesítésekor az új Compendiumban állíthatsz ezeknek örök emléket. Ez egy virtuális matricaalbum, amellyel a Formula 1® világában most és korábban elért eredményeidet teheted közzé. Játszd a játékot, érdemelj ki matricákat, helyezd be ezeket a Compendiumba, és állíts össze teljes képeket, hogy még több jutalmat és díjat szerezz.

Kifinomult kezelés, jobb versenyzés

Annak érdekében, hogy kiszámíthatóbb legyen a pályán az autók viselkedése, az új járműfizikának köszönhetően az F1®-autók a fékezés, a gyorsítás és a kanyarodás során élethűbben viselkednek. Valódi F1® csapatok visszajelzéseit is figyelembe vettük az aerodinamika okozta tapadást és a gumiabroncsok tapadását szabályozó egyensúlyi beállításoknál, ami valósághűbb élményt és gördülékenyebb versenyzést eredményez. A motor forgatónyomatékával és a tehetetlenséggel kapcsolatos változástatásoknak köszönhetően élethűbbek lettek a pedálhasználatra adott reakciók, és könnyebb a helyzetekhez alkalmazkodni.  

Precision Drive™ technológia a játékvezérlőkhöz

Versenyezz fej fej mellett a többiekkel! A játékvezérlőkhöz használt technológia át lett írva, hogy az igazán forró pillanatokban is jobban, precízebben és magabiztosabban tudd irányítani játékvezérlővel az autót.

Red Flags

Az új „Red Flags” funkció egy hiteles stratégiai elemmel bővíti valamennyi F1® 23 versenynapot.

35% Race Distance

Az új „35% Race Distance” opció valósághű versenystratégiát és előkészületi lehetőségeket modellez, ahol a gumiabroncsok kopása továbbra is kulcsfontosságú tényező marad anélkül, hogy ez túl sok időt venne el a versenyzéstől. 

Új Las Vegas-i és Katari Nagydíj 

Bizonyítsd, hogy mennyire vagy tehetséges a Formula 1® legújabb pályáin, mivel ezentúl a teljes hitelességgel újraalkotott 2023-as Las Vegas-i Nagydíj és Katari Nagydíj is része lesz az F1® 23 versenynaptárának. Száguldj végig a gyors utcai pályán a Las Vegas Strip ikonikus fényei alatt, és versenyezz a Lusail International Circuit pályáján, Doha sivatagi városának szélén. 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
eapromo ksbf2023