Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
9.990 Ft

Ghostbusters: Spirits Unleashed (PS4)

Cikkszám: 5056635600059
9.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató többjátékos játék, amely tökéletes bármilyen képességű játékosnak. Játssz akár a Ghostbusterekként, vagy szellemekként! Négy protoncsomaggal rendelkező Ghostbuster próbál elkapni egy szellemet, egyedi környezetekben egy aszimmetrikus többjátékos csatában (akár online, akár offline). A játékosok előrehaladásával új kozmetikai tárgyak és fejlesztések válnak elérhetővé mind a Ghostbusterekre, mind pedig a szellemekre, hogy továbbfejlesszék a játékmenetélményüket. A látvány és az érzés is egy immerzív élményt hoz el a rajongóknak, amely lehetővé teszi, hogy beteljesítsék a szellemirtó vágyaikat. Akár a vadászatot, akár a kísértést tekintve, a játék könnyen megtanulható és szórakoztató.

Játssz egy aszimmetrikus bújócska játékot. Az IllFonic korábbi címeihez hűen, ez a játék is egy 4v1 felállás, ahol a játékosok egy új Ghostbusters csapat tagjaként, vagy szellemként is játszhatnak. Élvezd a játékot egyedül, vagy akár négy másik játékossal együtt az összes platformon keresztül, köszönhetően a cross-play-nek. Tartalmaz egy online és egy offline egyjátékos módot is, ahol MI-k segítségével játszhatunk.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed minden ikonikus geart és kütyüt tartalmaz, a Protoncsomagoktól kezdve a PKE mérőkig és szellemcsapdákig, amelyeket a rajongók elvárnak és az univerzum új játékosai is élvezni fognak, miközben szellemirtóként játszanak. A szellemeknek több képesség is a rendelkezésükre áll, mint a tárgyak megszállása, vagy természetesen a slimeolás és még sok más, amelyek izgalmassá teszik a játékot a különböző helyszíneken. Ezeken felül sokan felismerhetik a Firehouse-t és Ray okkult könyvesboltját, amelyek a játék központjaként szolgálnak. A játékosok itt választhatnak missziókat, szabhatják testre a karaktereiket, gyakorolhatják a protoncsomagokkal való tüzelést, és felfedezhetnek mindent, amit lehet. És igen, hallhatod majd az eredeti film színészeit, miközben visszatérnek a szerepeikbe, mint Ray Stantz és Winston Zeddemore, további új barátok mellett!

A kiadás tartalma:

 • Az alapjáték
 • Előzetes hozzáférés a Basher szellemhez
 • Egy ritka Ectoplast skin
 • Ghostbusters RC szellemcsapda
 • Speciális PKE mérő
   
 • Éld bele magad a Ghostbusters univerzumba, miközben megvédsz, vagy éppen kísértesz különböző helyszíneket a játék során
 • A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztazó és családbarát játék, amelyet bármilyen képességű játékos játszhat.
 • Játssz akár négy másik barátoddal, vagy vesd bele magad a játékba egyedül a Ghostbusters új tagjaként vagy szellemként az Illfonic legújabb aszimmetrikus lövöldözős játékában!
 • Ikonikus filmszínészek, név szerint Dan Aykroyd és Ernie Hudson, valamint új kedvencek, mint Rahul Kohli és Greg Miller kölcsönzik majd a hangjukat a Ghostbusters: Spirits Unleashed karaktereinek.
 • A firehouse lesz a Ghostbusters központod, valamint Ray okkult könyvesboltja is a felfedezésre vár!

Youtube videók

Az oldal tetejére