Ghostbusters: Spirits Unleashed (PS5)

Cikkszám: 5056635600158
Kívánságlistára teszem
10.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Ghostbusters: Spirits Unleashed (PS5)
10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató többjátékos játék, amely tökéletes bármilyen képességű játékosnak. Játssz akár a Ghostbusterekként, vagy szellemekként! Négy protoncsomaggal rendelkező Ghostbuster próbál elkapni egy szellemet, egyedi környezetekben egy aszimmetrikus többjátékos csatában (akár online, akár offline). A játékosok előrehaladásával új kozmetikai tárgyak és fejlesztések válnak elérhetővé mind a Ghostbusterekre, mind pedig a szellemekre, hogy továbbfejlesszék a játékmenetélményüket. A látvány és az érzés is egy immerzív élményt hoz el a rajongóknak, amely lehetővé teszi, hogy beteljesítsék a szellemirtó vágyaikat. Akár a vadászatot, akár a kísértést tekintve, a játék könnyen megtanulható és szórakoztató.

Játssz egy aszimmetrikus bújócska játékot. Az IllFonic korábbi címeihez hűen, ez a játék is egy 4v1 felállás, ahol a játékosok egy új Ghostbusters csapat tagjaként, vagy szellemként is játszhatnak. Élvezd a játékot egyedül, vagy akár négy másik játékossal együtt az összes platformon keresztül, köszönhetően a cross-play-nek. Tartalmaz egy online és egy offline egyjátékos módot is, ahol MI-k segítségével játszhatunk.

A Ghostbusters: Spirits Unleashed minden ikonikus geart és kütyüt tartalmaz, a Protoncsomagoktól kezdve a PKE mérőkig és szellemcsapdákig, amelyeket a rajongók elvárnak és az univerzum új játékosai is élvezni fognak, miközben szellemirtóként játszanak. A szellemeknek több képesség is a rendelkezésükre áll, mint a tárgyak megszállása, vagy természetesen a slimeolás és még sok más, amelyek izgalmassá teszik a játékot a különböző helyszíneken. Ezeken felül sokan felismerhetik a Firehouse-t és Ray okkult könyvesboltját, amelyek a játék központjaként szolgálnak. A játékosok itt választhatnak missziókat, szabhatják testre a karaktereiket, gyakorolhatják a protoncsomagokkal való tüzelést, és felfedezhetnek mindent, amit lehet. És igen, hallhatod majd az eredeti film színészeit, miközben visszatérnek a szerepeikbe, mint Ray Stantz és Winston Zeddemore, további új barátok mellett!

A kiadás tartalma:

 • Az alapjáték
 • Előzetes hozzáférés a Basher szellemhez
 • Egy ritka Ectoplast skin
 • Ghostbusters RC szellemcsapda
 • Speciális PKE mérő
   
 • Éld bele magad a Ghostbusters univerzumba, miközben megvédsz, vagy éppen kísértesz különböző helyszíneket a játék során
 • A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztazó és családbarát játék, amelyet bármilyen képességű játékos játszhat.
 • Játssz akár négy másik barátoddal, vagy vesd bele magad a játékba egyedül a Ghostbusters új tagjaként vagy szellemként az Illfonic legújabb aszimmetrikus lövöldözős játékában!
 • Ikonikus filmszínészek, név szerint Dan Aykroyd és Ernie Hudson, valamint új kedvencek, mint Rahul Kohli és Greg Miller kölcsönzik majd a hangjukat a Ghostbusters: Spirits Unleashed karaktereinek.
 • A firehouse lesz a Ghostbusters központod, valamint Ray okkult könyvesboltja is a felfedezésre vár!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!