Honor Pad X9 4/128 GB, 11.5", Wi-Fi - Szürke (5301AGHX)

Cikkszám: 5301AGHX
Gyártó: Honor
Kívánságlistára teszem
68.890 Ft
Honor Pad X9 4/128 GB, 11.5
68.890 Ft

Leírás és Paraméterek

HONOR Pad X9 4GB/128GB szürke
Ez a nagyszerű Honor Pad X9 tablet megbízható társad lesz, amelynek kompakt mérete miatt könnyen elfér a kezedben, egy kisebb táskában vagy hátizsákban. Segítségével nyomon követheted az interneten zajló eseményeket, videókat rögzíthetsz és fényképeket készíthetsz, továbbá számos praktikus alkalmazást is használhatsz, vagy játszhatsz is. A tablet 11,5" méretű képernyővel készült, amely munkához és tanulmányi célokra egyaránt népszerű. A játékok és filmek kedvelői is érdekesnek fognják találni. 8 magos Qualcomm Snapdragon 685 processzor biztosítja az összes művelet és funkció zavartalan működését. A rendszermemória kapacitása 4 GB. 128GB belső memória áll rendelkezésre a fájlok, fényképek és videók számára. Az ilyen memória elegendő helyet biztosít a normál használathoz. A szükséges energiát 7250 mAh. USB-C csatlakozóval rendelkezik.

Fotózz minden lépésnél!
A tablet fényképezéshez 5Mpx felbontású fő (hátsó) kamerát és 5Mpx előlapi kamerát tartalmaz. Ezen Honor tablettel 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontású videókat készíthetsz. Egy fotó expozícióját a rekesznyílás is befolyásolja. Ezen Honor tablet esetén a hátsó (fő) kamera rekesznyílása f/2,2, míg az elülső kamera fényereje f/2,2. Kisebb mélységélességet biztosít, így lehetőség van a témára fókuszálni és a hátteret elmosni. 1080p (Full HD) 30fps maximális felbontásra számíthatsz.

Megbízható teljesítményű akkumulátor
Ezen Honor tablet 7250 mAh kapacitású akkumulátorral üzemel., amely több, mint hét órán keresztül könnyen kezeli a terhelést. 22,5 W vezetékes töltés jellemzi. A játékok és a grafikaigényes alkalmazások zökkenőmentes futása érdekében a tablet Adreno 610 grafikus chippel rendelkezik, amely elegendő teljesítményt nyújt a multimédiás tartalmak hatékony kezeléséhez.

Elegendő memória a mindennapi használathoz
Ezen Honor tablet alapvető funkcióinak és műveleteinek működését Android 13 verziójú Google Android operációs rendszer kezeli. Az Android híres a nyitottságáról és az elérhető programok és alkalmazások széles skálájáról. A tablet rendszermemóriája 4 GB méretű, amellyel egyszerre játszhatsz játékokat és működtethetsz több alkalmazást. 128 GB belső memóriával rendelkezik a fájlok, fényképek és videók számára, amely a legigényesebb felhasználók számára is ideális, így könnyedén kezeli a nagy adatállományokat és az igényes 4K videókat. Abban az esetben, ha olyan helyzetbe kerülsz, amikor a tablet memóriája nem elegendő, bővítheted azt egy SD memóriakártyával.

Hálózati kapcsolatok és kommunikáció
WiFi és Bluetooth vezeték nélküli technológia garantálja a kapcsolatot a külvilággal. A WiFi-képes mobileszköz lehetővé teszi a vezeték nélküli internethálózatokhoz való csatlakozást, ami gyors internet-hozzáférést jelent olyan helyeken, ahol van elérhető jel. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikáció lehetővé teszi a kapcsolatot különböző vezeték nélküli eszközökkel, ami javítja a kommunikációt és lehetővé teszi az adatmegosztást kábel használata nélkül.

HONOR Pad X9 4GB/128GB termékjellemzők:

Kapcsolódás, hálózat: Wifi
Operációs rendszer: Android
Technológia: Bluetooth, Wi-Fi, Szenzorok, Gyorsulásmérő
Csomag tartalma:
- Tablet
- Type-C kábel
Szín: Space Gray
Magasság: 167.4 mm
Szélesség: 267.3 mm
Vastagság: 6.9 mm
Súly: 499 g

PROCESSZOR
Processzor model: Qualcom Snapdragon 685
Processzormagok száma: 8

KÉPERNYŐ
Kijelző technológia: IPS
Kijelző átmérő: 11.5 inch
Felbontás: 2000 x 1200
Színek száma: 1.07 milliárd

MEMÓRIA
Memória kapacitás: 4 GB

TÁROLÁS
Tárolókapacitás: 128 GB

CSATLAKOZÁS
Hálózati frekvencia Wifi: 5G, 2,4G
Bluetooth verzió: 5.1
Wireless : 802.11 a/b/g/n/ac

TÁPEGYSÉG
Akkumulátor típusa: Li-Polymer
Akkumulátor kapacitása: 7250 mAh

MULTIMÉDIA
Kamera felbontás: 5 Mpx
Másodlagos kamera felbontás: 5 Mpx

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
honor pad x x9