Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.490 Ft
Menny.:db

Little Nightmares I & II (Switch)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 3391892027051
Gyártó: Bandai Namco
Szállítási díj: 990 Ft
12.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Ez a két Little Nightmare s játékból álló gyűjtemény egy kedves, ijesztő és ikonikus puzzle - platformer sorozatot mutat be, kezdve a 2017 - es eredetivel. A díjak és a kritikusok dicsérete többszörösen bizonyította, hogy a Little Nightmares mindenképpen egy kötelezően játszandó cím.

Little Nightmares I - "Az úttörő"

A Little Nightmares játékban segíts Hatosnak kiszabadulni a The Maw - ból, egy hatalmas, titokzatos hajóból, amelyben romlott lelkek laknak, akik a következő ételüket keresik! Lépj túl Six történetén, és merülj el mélyebben a The Maw - ban a "Secrets of the Maw" letölthető tartalomban található kiegészítő történettel.

Little Nightmares II - "A tökéletes folytatás"

A Little Nightmares II távoli zümmögő átmenete hívogat. Hatossal együtt segítsetek Monónak felfedezni a Jelzőtoron y sötét titkait, és kerüljétek el a világ szörnyű lakóit. 

VÁGJ BELE EGY DÍJNYERTES KALANDBA

Élvezd a nyugtalanító kalandot, amit soha nem fogsz elfelejteni. Lépj túl a Rezidensek eszén, fedezd fel a csavaros területeket, és próbálj meg elmenekü lni a rémálomból. A Maw - tól a Pale City - ig tartsd szemmel a gonosz lelkeket, akik vadásznak rád, miközben megpróbálod értelmet adni ennek a világnak.

ÉLESZD FEL ÚJRA A GYEREKKORI SZELLEMED

Kapcsolódj újra a belső gyermekedhez, és maradj távol a bajtól. Minden szoba egy - egy cella, minden lakó egy - egy fenyegetés, és mindkettő rejtély, amit ki kell bogoznod. Bújj el és osonj a veszély elől, mássz a biztonságba, hogy elmenekülj az üldöző szörnyek elől, vagy ragadd meg a bátorságodat és a közeli eszközöket, h ogy elhárítsd a kínzóidat.

Játék kategória Kaland
Korhatár 16+
Megjelenés 2023.06.09

Youtube videók

Az oldal tetejére