Logitech G Pro X Superlight Vezeték nélküli egér - Fekete (910-005881)

Cikkszám: 910-005880/81
Gyártó: Logitech
Kívánságlistára teszem
45.890 Ft
Logitech G Pro X Superlight Vezeték nélküli egér - Fekete (910-005881)
45.890 Ft

Leírás és Paraméterek

ZERØ ZTATHATATLAN

Az eddigi legkönnyebb és leggyorsabb PRO egerünkkel minden akadály elhárul a győzelem útjából. A világ legjobb hivatásos e-sportolói számára választható új fegyver tömege kevesebb mint 63 gramm, és csaknem súrlódásmentes a csúszótalpa. A PRO X SUPERLIGHT újabb állomás ZERØ ZTATHATATLAN filozófiánkban – vagyis azon elkötelezettségünkben, hogy minden akadályt eltávolítsunk a játékos és a játék közti lehető legtisztább kapcsolat megteremtése érdekében.

AKADÁLY NÉLKÜL

A hivatásos e-sportolókkal való folyamatos együttműködés eredményeként a PRO X SUPERLIGHT egyetlen céllal készült: hogy a lehető legkönnyebb PRO vezeték nélküli, játékhoz tervezett egeret hozzuk létre úgy, hogy közben megtartjuk a Logitech G-termékek minőségét és szerkezeti egységét. Nyerjen gyorsabban, mint valaha.

PARANCSBILLENTYŰK NÉLKÜL

Eddigi legkönnyebb PRO egerünk, az PRO X SUPERLIGHT műszaki áttörést jelent a kevesebb mint 63 grammos tömeg elérésével – így csaknem 25%-kal könnyebb, mint hagyományos PRO vezeték nélküli egerünk. Ezt a teljesítménycsökkenés nélküli rendkívüli tömegcsökkentést aprólékos mérnöki munkával értük el.

AKADOZÁS NÉLKÜL

A LIGHTSPEED nevű, gyors reakciókat és stabil kapcsolatot kínáló újszerű, professzionális minőségű vezeték nélküli technológiánkkal csak a győzelemre kell összpontosítania.

HIBA NÉLKÜL

A Logitech G HERO 25K érzékelő páratlan pontosságot, sebességet és egységességet kínál. A PRO X SUPERLIGHT rendkívüli pontossága és nagyon pontos irányíthatósága magabiztosságot ad a nagy igénybevétellel járó versenyeken, ahol a másodperc tört része kell reagálni.

KARBONSEMLEGES

A PRO X SUPERLIGHT megfelel a fenntarthatóságra vonatkozó legszigorúbb szabványoknak is. Ez egy teljesen széndioxid-semleges minősítésű termék. Gyárainkban nettó karbonsemleges értékre csökkentettük a kibocsátást a megújuló energiák megvásárlásával és a szén-dioxid-kibocsátás ellensúlyozásával.

FIZIKAI JELLEMZŐK

Magasság: 125,0 mm
Szélesség: 63,5 mm
Mélység: 40,0 mm
Tömeg: <63 g

MŰSZAKI ADATOK

POWERPLAY-kompatibilis
LIGHTSPEED vezeték nélküli technológia
Beépített memória 1A korszerű funkciókhoz a logitechg.com/ghub oldalról letölthető Logitech G HUB szoftverre van szükség
Feszítőrendszer a gomboknál
Adalékanyag-mentes teflon talpbevonat
5 gomb

MOZGÁSKÖVETÉS

Érzékelő: HERO
Felbontás: 100–25 600 dpi
Legnagyobb gyorsulás: >40 g 2Logitech G240 játékhoz tervezett egérpadon mért adatok alapján
Legnagyobb sebesség: 400 IPS 3Logitech G240 játékhoz tervezett egérpadon mért adatok alapján
Simítás/gyorsítás/szűrés nélkül

ÉRZÉKENYSÉG

USB-frissítési gyakoriság: 1 ms (1000 Hz)
Mikroprocesszor: 32 bites ARM

ÜZEMIDŐ

Folyamatos mozgás: 70 óra

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!