Marshall Emberton II Bluetooth Hangszóró - Krém (1006237)

Cikkszám: 1006237
Gyártó: Marshall
Kívánságlistára teszem
59.890 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Marshall Emberton II Bluetooth Hangszóró - Krém (1006237)
59.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Mini hangszóró ikonikus dizájnnal
Manapság a zenerajongók közül nem ismerné a Marshall márkát? Valószínűleg ilyen ember talán nem is létezik, a Marshall egyszerűen egy legenda, amelyet mindenki ismer a nagy zenei koncertekről. Most már meg is vásárolhat a Marshall hangszórót otthonra ugyanolyan stílusos ikonikus kialakítással, de sokkal kisebb kivitelben. A Marshall Emberton II hangszóró első látásra minden bizonnyal magával ragad a klasszikus megjelenésével, kissé retro stílusával. Elülső rácsos részét megkülönböztető logó díszíti, testét pedig minőségi és nagyon tartós anyag borítja, amely kellemes tapintású. Súlya csupán 700 g.

Egyedi többirányú hang az isteni zenei élmény érdekében
Állhatsz balra, állhatsz jobbra, állhatsz a hangszóró mögé, állhatsz a hangszóró elé, egyszerűen állhatsz ahova akarsz, de mindig hallani fogod a zenét a Marshall Emberton II hangszóró tökéletesen. A készülék ugyanis a True Stereophonic technológiával működik, és szétszórja a hangot körbe – körbe minden irányba. Gyönyörűen tiszta, hangolt és gazdag hangzással játszik, amelyek mögött két dinamikus vezérlés és egy D osztályú erősítő található. A készülék maximális zenei teljesítménye 2 × 10 W, tehát igazán megörvendeztet a hangos előadással és közepes méretű helyiségekben is jól hangzik.

Több, mint 30 órát üzemképes egy feltöltődéssel
Nem számít, ha kemény rockot, vagy szelíd pop-ot fogsz hallgatni a Marshall Emberton II hangszórón, ez az elegáns srác bármilyen zenét képes szolgáltatni több, mint 30 órán keresztül. Pontosan ilyen hosszú ideig üzemképesen tartja a nagy kapacitású beépített Li-Ion akkumulátor. Ismét teljesen feltöltődik 3 órán belül, de rendelkezik egy gyors töltési funkcióval is. Elég csak 20 percig tölteni, és további 4 órán keresztül fogja szolgáltatni a zenét. A készülék testén akkumulátor jelzőfény található, mellette pedig egy praktikus kétirányú vezérlőgomb a lejátszás beállításához.

Hangszóró kemény elveken: Kizárólag vezeték nélkül csatlakozik
Kábel? Hát ezt a Marshall Emberton II hangszóró csomagolásában biztosan ne keresd – legalábbis nem az audiót. A hangszóró csak a vezeték nélküli Bluetooth technológián keresztül csatlakozik a zeneforráshoz, ami a nagyon gyors, stabil és gazdaságos 5.1 verzióban található. Csak nyomd meg a gombot a BT párosításhoz, és már csatlakozol is a kedvenc okostelefonodhoz, hogy lejátssza az elkészített lejátszási listákat. A készülék 10 m jel hatótávolsággal rendelkezik, és pontokat szerez a megnövekedett ellenállásával is, és köszönhetően az IP67 szabványnak sem a víz sem a por nem károsítja.

  • Elsőosztályú Marshall bluetooth hangszóró otthon, partikon vagy útközben történő zenehallgatáshoz
  • Bluetooth technológia segítségével kötheted össze
  • Bluetooth 5.1
  • Összteljesítménye 20 W
  • Frekvenciatartománya 45 - 20000 Hz
  • Csatlakozók: USB-C
  • Az akku működési ideje akár 30 óra
  • USB-C csatlakozón keresztül lehet feltölteni
  • Mérete: 6,8 × 16 × 7,6 cm (magasság × szélesség × mélység)
  • Súlya: 0,72 kg
  • Színe: bézs

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!