Megjelent a Final Fantasy VII Rebirth!

Megjelent a Final Fantasy VII Rebirth!
Final Fantasy VII Rebirth
A Final Fantasy VII Remake projekt második fejezete, amely ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt, és Cloud Strife és társai Sephiroth nyomában erednek, aki a pusztulás szélére sodorta a világot.

Egy hatalmas, nyílt világ
A Rebirth-ben hatalmas, nyílt világot fedezhetsz fel, tele ikonikus helyszínekkel a Final Fantasy VII univerzumából. Utazhatsz Midgar romjai között, bejárhatod a buja síkságokat, és felfedezheted a fagyos hegyeket. A játékmenet során rengeteg mellékküldetést és minijátékot is találhatsz, amelyekkel még jobban elmerülhetsz a
Final Fantasy VII világában.

Fejlett harcrendszer
A Rebirth harcrendszere továbbfejlesztett változata a Remake harcrendszerének. A Materia nyújtotta lehetőségeket kihasználva pusztító kombókat állíthatsz össze a stratégiai csatákban. A játékmenet dinamikusabb és izgalmasabb lett, mint az előző részben, és új kihívások elé állítja a játékosokat.

Lenyűgöző grafika
A Rebirth a PlayStation 5 erejét kihasználva lélegzetelállító látványvilágot tár eléd. A karakterek, a környezet és az effektek mind hihetetlenül részletesek és a játék igazi vizuális élményt nyújt.
 

Kapcsolódó termékek

Final Fantasy VII Rebirth (PS5)

27.990 Ft
Kívánságlistára teszem
Készleten, azonnal átvehető