Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megjelent az Suicide Squad: Kill the Injustice League

2024. 02. 02. 17:39:52

Megjelent az Suicide Squad: Kill the Injustice League, amelyben a DC Comics antihőseinek csapatát irányíthatod. A játék az Igazság Ligája rejtélyes eltűnését követően játszódik, és az Öngyilkos Osztagra hárul a feladat, hogy kiderítsék, mi történt velük. A nyomozás során Amanda Waller, az Osztag vezetője kénytelen összefogni Harley Quinn-nel, Deadshottal, King Sharkkal, Kapitány Bumeránggal és Bloodsporttal, hogy szembeszálljanak Brainiac-kal, a gonosz zsenivel, aki az Igazság Ligáját foglyul ejtette.
Játékmenet:
A játékot külső nézőpontból játszhatod, és szabadon bejárhatod Metropolis nyílt világú városát. A játékmenet változatos, és magában foglal lövöldözést, lopakodást, közelharcot, és rejtvényfejtés. A játékosok válthatnak a különböző karakterek között, mindegyikük egyedi képességekkel és játékstílussal rendelkezik.

Főbb jellemzők:
•    Nyílt világú város: Fedezd fel Metropolis ikonikus helyszíneit, miközben az Igazság Ligája nyomában kutatsz.
•    Változatos játékmenet: Lövöldözz, lopakodj, harcolj közelharcban, és fejts rejtvényeket, hogy teljesítsd a küldetéseket.
•    Játszható karakterek: Irányítsd az Öngyilkos Osztag ikonikus tagjait, mint Harley Quinn, Deadshot, King Shark, Kapitány Bumeráng és Bloodsport.
•    Egyedi képességek: Minden karakter egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket a játékosok kihasználhatnak a harcban és a rejtvényfejtés során.
•    Epikus főgonosz: Harcolj Brainiac ellen, a gonosz zsenivel, aki az Igazság Ligáját foglyul ejtette.

A játék PS5 és Xbox Series X platformokra már megvásárolható!

Az oldal tetejére