Monster Hunter Rise Sunbreak (Switch)

Cikkszám: 0045496478230
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
21.990 Ft
Monster Hunter Rise Sunbreak (Switch)
21.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Nőj fel a kihíváshoz és csatlakozz a vadászathoz!
A Monster Hunter Rise világa még nagyobb és tartalmasabb lesz ezzel a hatalmas bővítménnyel, amely új szörnyeket, új helyszíneket és rengeteg egyéb újdonságot tartalmaz!

Ez a változat tartalmazza a Monster Hunter Rise alapjátékot, valamint a Sunbreak kiegészítőt.

Küzdj félelmetes szörnyek ellen és használd a megszerzett jutalmakat, hogy epikus fegyvereket és páncélokat készíts belőlük.

A ninják által ihletett Kamura faluban játszódó Monster Hunter Rise játékban felfedezheted a gazdag élővilágot és küzdhetsz félelmetes szörnyek ellen, hogy te lehess a legjobb vadász.

Egy fél évszázaddal a legutóbbi katasztrófa után a vadászoknak egy új és félelmetes szörnnyel kell szembenézniük, akinek miatt az egész földrészt káosz boríthatja újra.

Vadássz egyedül vagy állj össze csapatba a barátaiddal és menjetek küldetésekre, hogy együtt hatalmas szörnyeket győzzetek le az általatok választott fegyverekkel.

Vadonatúj játékrendszerek, mint a magasban repülő "Wire Action" és a "Palamute" kutyatárs új szintekre emelik a már amúgy is is hatalmas harcrendszert, amiről a Monster Hunter játékok ismertek.

Tanuld ki a vadászat mesterségét, fedezz fel régi titkokat és védd meg a világot a pusztulástól!

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!