Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (Switch)

Cikkszám: 0045496426576
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
13.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer (Switch)
13.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Éld át két lenyűgöző világ találkozását a Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda játékban!

Fedezz fel egy egyedi ritmikus, rogue-like akció-kalandjátékot, ami a Crypt of the NecroDancer játékmenetét ötvözi a Legend of Zelda sorozat egyedi világával és zenéjével.

Hyrule királyát elaltatta egy gonosz veszedelem, ami egyre jobban elárasztja elvarázsolt zenéjének hangzavarával a királyságot. Kezdd el küldetésed a Crypt of the NecroDancer hősnőjével, Cadence-el, majd ha már elsajátítottad az alapokat, válaszd ki Linket vagy Zelda hercegnőt a kaland folytatására. Fedezz fel véletlenszerűen generált világot és kazamatákat a világ megmentő küldetésed során ebben a ritmikus csavarral ellátott akciódús kalandjátékban!

Navigálj keresztül a rejtélyes Lost Woods erdőn át, járd be Kakariko Village utcáit és látogasd meg a Legend of Zelda sorozatból származó karaktereket. Utazásaid során biztosan találkozol majd pár ismerős lakóval!

Ez az te utazásod, játsszd úgy, ahogy te szeretnéd! A Sztori mód rengeteg kihívással vár és egy két fős csapat helyi co-op módban is összehangolódhat a kalandra. Ha egy igazi ritmus mester vagy, akkor nehezítheted a játékot a Tökéletes módot játszva, ahol azonnal vége a játéknak, ha lekésel egy ütemet.

A Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda október 23-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra a három extra DLC tartalommal együtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!