Hades (Switch)


Cikkszám: 045496427429
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Hades (Switch)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Hades egy rogue-like dungeon crawler, melyben a Supergiant a legnépszerűbb játékainak elemeit kombinálja, beleértve a Bastion tempós akcióját, a Transistor részletgazdag világát és mélységét és a Pyre karakter-központú történetmesélését.

KÜZD KI MAGAD A POKOLBÓL

Az Alvilág halhatatlan hercegeként az Olümposz mitikus fegyvereinek erejével felvértezve próbálj meg kitörni a Holtak istenének fogságából, miközben egyre jobban erősödsz és egyre halad előre a történet minden szökési kísérlettel.

Az Olümposz istenei segítenek! Ismerd meg Zeuszt, Athénét, Poszeidónt és még sok más istent, miközben válogatsz az általuk ajánlott áldások közül, amik felerősítik a képességeidet. Többezer lehetséges karakter képesség és fegyver összeállítás lehetséges a játék során.

ÚJRAJÁTSZÁSRA TERVEZVE

Új meglepetések várnak minden alkalommal, mikor beleveted magad az Alvilág folyton változó termeibe, akinek fő őrei emlékezni fognak rád.

Ez a dobozos kiadás néhány extra tartalommal érkezik, beleértve egy letöltőkódot PC-re a Hades Játékzenéhez és egy 32 oldalas, színes füzet a karakterekről, portrékkal a játékban szereplő istenekről, szellemekről és szörnyekről.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!