Octopath Traveler II (PS5)

Cikkszám: PS5OTII
Gyártó: Square Enix
Kívánságlistára teszem
23.990 Ft
Octopath Traveler II (PS5)
23.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Octopath Traveler legújabb része, a 2018-ban megjelent, világszerte több, mint 3 millió példányban eladott eredeti játék folytatása, amely egy új szintre emeli a széria HD-2D grafikáját, ami a fúziója a pixel art és 3DCG-nek.

Solistia világában nyolc új utazó halad előre egy új, izgalmas korszak felé.

Te merre mész? Mit fogsz csinálni? Kinek a meséjét kelted majd életre?

Minden út rád vár.

•    Kezd el az utazásodat a nyolc új utazó egyikével, akiknek mind saját eredetük, motivációjuk és egyedi képességeik vannak.
•    Új szintre emeli a széria 2D-HD grafikáját, amely a pixel art és a 3DCG fúziója.
•    A történet Solistiában játszódik, ahol különböző kultúrák élnek kelettől nyugatig, és az új korszak iparágai virágoznak. Hajózhatsz a tengereken és felfedezheted a világot, ami naponta változik.
•    Minden utazó egyedi Path Action-ökkel rendelkezik, amelyeket használhatnak a varoslakók elleni csatákra, tárgyak megszerzésére, utazótársak találására és még sok másra. Merre mész? Mit fogsz csinálni? Minden út rád vár.
•    Az ismerős mechanikák az eredeti játékból megőrzésre kerültek, akár a szabadság, amivel az utazód foglalkozását és készségeit fejlesztheted, valamint a „Break and Boost” rendszer, amely izgalmassá teszi a csatákat. Mindezeken felül új mechanikák is kerültek a játékba.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!