Paw Patrol: Grand Prix (PS4)

Cikkszám: 5060528038003
Gyártó: Bandai Namco
Kívánságlistára teszem
7.990 Ft
Paw Patrol: Grand Prix (PS4)
7.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Nincs olyan, hogy túl nagy pálya, vagy túl kicsi versenyző!

Versenyezz Adventure Bay körül az összes kedvenc PAW Patrol kölyökkutyáddal akár 3 másik játékossal egyszerre, de légy óvatos, mert a csintalan Humdinger polgármester akadályokat hagyott a pályán!

NYERD MEG A KISKUTYÁK KUPÁJÁT!
A PAW Patrol az eddig leggyorsabb küldetésén van... hogy megnyerje a Kiskutyák Kupáját! Vezess ikonikus helyszínek körül, mint Adventure Bay, Jake's Snowboarding Resort és a The Jungle, hogy kiderüljön, ki lesz a végső győztes!

4-JÁTÉKOS BAJNOKSÁG
Játssz barátokkal a többjátékos bajnokságban, ahol bármelyik kedvenc házikedvenced kiválaszthatod, legyen szó Chaseről, Skye-ról, vagy Marshallról. De jobb, ha vigyázol, mert az alattomos Humdinger polgármester akár a kanyarban várakozva bármikor katasztrófává változtathatja a versenyedet!

GYŰJTS JUTALOMFALATOKAT
Adj a házikedvencednek olyan power-uppokat, mint a vizeslufik, hógolyók és konfetti ágyúk. Továbbá oldj fel speciális karakter képességeket, mint Chase szirénája, ami lelassítja a körülötte lévő játékosokat.

BÁRMELY KORÚ GYEREKEKNEK
A játék rendelkezik könnyű irányítás opcióval a kisebbeknek, automatikus gázadással, amely segíti őket a pályán való körözésben, illetve Nehéz móddal is a tapasztaltabb versenyzőknek.

Szóval, öveket becsatolni! Indul a verseny 11 különböző pályán, a kedvenc kutyus barátaiddal!

AKÁR 4 PAW PATROL VERSENYZŐ 
Játsszatok akár négyen osztott képernyőn, a kedvenc kölyökkutyáitok bőrébe bújva, mint Chase, Marshall és Rex a Dino Wildsból!

VÁLJ BAJNOKKÁ 
Használj power-uppokat: vizeslufikat, hógolyókat és konfetti ágyút, hogy előrébb juss

SZABD TESTRE A KARTODAT 
Tedd a kartodat még menőbbé, 20 stílusos matricával és 20 tetőre helyezhető tárggyal, amiket a sorozat inspirált. Minél többet versenyzel, annál többet oldhatsz fel!

A POLGÁRMESTER ŐRÜLETE 
Kerüld ki Humdinger polgármester trükkjeit és akadályait, amiket a pályára dobál miközben száguldozol

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!