Sea of Thieves (Microsoft Store letöltőkód)

A játék használatához állandó net kapcsolat szükséges!

Cikkszám: MSSTORESOTKOD
Gyártó: Microsoft
Kívánságlistára teszem
10.990 Ft
Sea of Thieves (Microsoft Store letöltőkód)
10.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Kalózkodj!

A Sea of Thieves a teljes kalóz élményt nyújtja, telis-tele hajózással, harccal és zsákmányszerzéssel, kincskereséssel – vagyis mindennel, amiről egy kalóz álmodhat. Nincsenek kőbe vésett szabályok, csak a teljes szabadság. Te döntöd el, hogyan fedezed fel a világot, és más játékosokat.
Megosztott világú kalandjátékként a Sea of Thieves egy újfajta multiplayer élményt kínál. Akár csapatban kalandozol, akár egyedül vitorlázol, bármikor találkozhatsz másokkal – de vajon barátok lesznek, vagy ellenségek? Hogyan közeledsz majd hozzájuk?
A tengeren csak a hírnév számít, így nyilvánvalóan az a cél, hogy legendává válj. Rajtad múlik, hogyan éred el ezt a célt. Tetteid és kalandjaid befolyásolják majd a rólad szőtt meséket.
Egzotikus szigetek gyönyörű világában rejtett kincsek, természetes és természetfeletti veszélyek várnak. A Sea of Thieves mindenki számára kínál valamit, bárhogyan is szeretnek játszani:

A felfedezés világa – bonts vitorlát a hatalmas, nyílt tengeren, utazz új területekre, tárd fel lakatlan szigetek és elsüllyedt hajóroncsok titkait. Vadássz kincsekre térképek és mítoszok alapján, és számíts a kiszámíthatatlanra…

Az izgalmak világa – küzdj meg más hajókkal ágyúid, pisztolyod vagy kardod segítségével. Üldözd az ellenséget a viharos tengeren át. Légy fejvadász, vagy szállíts rakományt veszélyes vizeken. Győzd le elátkozott kalózok csontvázait, és vigyázz a víz alatti szörnyekkel!

A közös hajózás világa – akár barátokkal, idegenekkel vagy magányos farkasként játszol, vicces és emlékezetes találkozásokban lehet részed. Minden vitorla más játékosokat jelez a horizonton.

Az eredmények világa – ahhoz, hogy legendává válj, zsákmányt kell szerezned, hírnevet kell építened, a jutalmakból pedig hajódat és magadat is fejlesztheted.

A Sea of Thieves az alapoktól a közösségi játékra lett tervezve, hogy összehozza a játékosokat, és ne csak nézni, hanem játszani is ugyanolyan élvezetes legyen. Ez a világ szórakoztató, izgalmas és kiszámíthatatlan.
A kaland idővel nőni és fejlődni fog, a rendszeresen érkező új tartalmaknak köszönhetően mindig friss élmény marad, bármikor – és bárhol – is bonts vitorlát. A játékosok és a kritikusok is nagyon szeretik, így a Sea of Thieves felejthetetlen kalandnak ígérkezik az Xbox One és Windows 10 játékosok részére, Xbox One X támogatással.

Minimum rendszerkövetelmények:

Szükséges: 512Kbps vagy gyorsabb internetkapcsolat és Windows Store
Op.rendszer: Windows 10 (64-bit)
Processzor: Intel Q9450 (2,6GHz), vagy AMD Phenom II X6  (3,3 GHz)
Memória: 4 GB RAM
Merevlemez: 21GB
Videókártya: AMD Radeon 7750, Nvidia GTX 650 vagy jobb (1GB memória)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!