> PS5 > PS5 játékok > Tales of Arise (PS5)

PS5Tales of Arise (PS5)

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2021.09.10.

Termékkód: PS5TOA

20 990 Ft‎

Kosárba

Video

30 hasonló termék

Részletes leírás

300 évig Rena uralkodott Dahna felett, megfosztva a bolygót forrásaitól, lakóit pedig méltóságától és szabadságától. Történetünk két emberrel, Alphennel és Shionne-nal kezdődik, akik más világban születtek, de mindketten meg akarják változtatni sorsukat egy új jövőért. Tapasztald meg a Tales of sorozat egy sor új karaktert, továbbfejlesztett harcrendszert és klasszikus Tales of mechanikákat felvonultató új fejezetét, a Tales of Arise-t!


ÉLD ÁT A MEGOSZTOTT RENAN ÉS DAHNAN NÉPÉNEK TÖRTÉNETÉT
A főszereplők, akiknek két világ sorsa múlik, Alphen és Shionne. Komoly nehézségeken kell túllendülniük, és kapcsolatuk szorosabbra kell, hogy fonódjon mind egymással, mind egyedi figurákból álló csapattársaikkal. A ufotable jegyezte átvezető videók révén a történet minden eddiginél színesebb lesz.

EGY A TERMÉSZET URALTA VILÁG AZ „ATMOSPHERIC SHADER” SEGÍTSÉGÉVEL ÁBRÁZOLVA
Az animék és a vízfestékekkel készített festmények által inspirált új grafikus shader révén a karakterek gyönyörűen, aprólékosan kidolgozott hátterek előtt kelnek életre.

FEDEZZ FEL EGY ÉLŐ VILÁGOT
Fedezd fel Dahna világát, ahol az egyedi, természetes helyszínek a napszaktól függően alakulnak át. Mászd meg a sziklás vidéket, úsz a folyókban, huppanj le a tábortüzek mellé, főzz ételt, fedezd fel a városokat, győzd le a bolygó urait, és szabadítsd fel népedet!

STÍLUSOS AKCIÓ ÉS CSATÁK
Az új „Boost Strike” rendszer segítségével az erőteljese támadásokat csapattársaiddal együtt fűzheted kombóba. A Chain arts, a boost támadások és a boost strike kombók használatával győzheted le ellenfeleidet!

Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - Akció / RPG
  • Korhatár - 16+
  • Gyártó - Bandai Namco

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Tales of Arise (PS5)

Tales of Arise (PS5)

Értékelés írása