> PS5 > PS5 játékok > Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

PS5Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

PS5Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

Az Orbital Decay előrendelői DLC az alábbiakat tartalmazza:
LION és FINKA:
Orion maszk
Orion uniformis

Vaporized fegyverskin
Crashlander fegyvercharm

Státusz: Előrendelhető

Megjelenés: 2022.01.31.

Termékkód: PS5RSSEXTRDELUXE

29 990 Ft‎

Kosárba

30 hasonló termék

Részletes leírás

A DELUXE EDITION TARTALMA:
- REACT STRIKE PACK(universal Spectrum uniformis, fegyverskin, fejpánt, Lockjaw fegyvercharm, 6 XP booster a megjelenési utáni eseményekhez, 10%-os kedvezmény a játékbeli boltban)
- The Obscura Pack(Cephal Black és Cerulean fegyverskin, Redacted és Anagrham fegyvercharm)
- The Noxious Touch Pack(Noxious Tocuh uniformis és fejpántkizárólag Alibi részére, Noxious Touch és Redeemer fegyverskin, Jawbreaker és Guardian Angel fegyvercharm)

A Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction egy belső nézetű, 1-3 fős kooperatív taktikai shooter. Hozd létre a Rainbow Six operátorokból álló elit csapatod és hatolj be a kiszámíthatatlan fertőzött zónákba, hogy felfedd a halálos és folyamatosan fejlődő, űrbéliArchæns-fenyegetés rejtélyét. A tudás, a kooperáció és a taktikusság lesz a legjobb fegyvered!

VEZESS ELIT RAINBOW SIX OPERÁTOROKAT KOOPERATÍV MÓDBAN, VAGY EGYEDÜL

Válassz a helyzethez adaptálódott 18 Rainbow Six operátor közül. Mindegyikük egyedi fegyverekkel gadgetekkel, képességekkel rendelkezik. A befejezett küldetések révén operátorod szintet lép, nőnek a statisztikái, új loadout opciókhoz jut, és erőteljesebb harci perkeket szerez.

TÉGY MINDENT KOCKÁRA A KISZÁMÍTHATATLAN FERTŐZÖTT ZÓNÁKBANA

12 egyedi, az Egyesült Államok négy régióját feldolgozó térképeken procedurálisan generált kihívások, ellenfelek, fertőzések, és egyre magasabb nehézségi fokok várnak, így a veszélyforrások kiszámíthatatlanok és folyamatosan változnak. Minél messzebbre mész, annál nagyobb jutalomban részesülhetsz, de ezzel együtt nő a kockázat is. Azok, akik nem tudnak élve kijutni, operátorukat ideiglenesen elveszítik. Visszaszerezni őket csak mentőakcióval lehet, mielőtt a parazita végleg átveszi felettük az irányítást.

KÜZDJ MEG EGY HALÁLOS ÉS FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ IDEGENFENYEGETÉSSEL

A Chimera-parazita és annak evolválódóArchæn-jairendkívül halálos, érző organizmusok. Nézz szembe több mint 10 különböző fajtájukkal, az agresszív Spikertől kezdve a ravasz Tormentoron áll az Apexig. Éld túl a Sprawlt, az öntudattal rendelkező élősködő szövet áramát, amely egyre nagyobb területet foglal el a zónában, átalakítva az ökoszisztémát, előnyhöz juttatva az Archænokat.

MULTIJÁTÉK ELŐNYÖK

A játék a crossplayt és a platformok közötti mentésekátvitelét egyaránt támogatja. Játssz mind da Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-el és a Tom Clancy’s Rainbow Six Extractionnal, hogy megnyisd a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege mind a 18 operátorát, sőt: a játékosok a United Front bundle-t is megkaphatják mindkét játékban!Tulajdonságok

  • Előrendelés - Előrendelhető
  • Játék kategória - FPS
  • Korhatár - 18+
  • PS4 Pro kompatibilis - Igen
  • Gyártó - Ubisoft
  • Kiadások - Limitált kiadás

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK A TERMÉKRŐL

Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

Tom Clancys Rainbow Six Extraction Deluxe Edition (PS5)

Az Orbital Decay előrendelői DLC az alábbiakat tartalmazza:
LION és FINKA:
Orion maszk
Orion uniformis

Vaporized fegyverskin
Crashlander fegyvercharm

Értékelés írása