Razer Basilisk V3 egér (RZ01-04000100-R3M1)

Cikkszám: RZ01-04000100-R3M1
Gyártó: Razer
Kívánságlistára teszem
22.890 Ft
Razer Basilisk V3 egér (RZ01-04000100-R3M1)
22.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Razer Basilisk V3

Testre szabható RGB Gamer egér

Teljes testreszabhatóság

Teremtsd meg, irányítsd és segítsd a játékstílusodat az új Razer Basilisk V3-mal - a személyre szabott élményt nyújtó ergonomikus gamer egérrel. A 10+1 programozható gombbal, intelligens görgetőkerékkel és egy nagy adag Razer Chroma™ RGB-vel itt az ideje, hogy a versenyt saját módon világítsd meg.

10+1 programozható gomb

Rendeld hozzá minden makródat és másodlagos funkciódat a 11 könnyen elérhető gombhoz, köztük a híres Razer multifunkciós kioldóhoz -, hogy olyan alapvető műveleteket hajtson végre, mint a push-to-talk, ping és más.

Razer Hyperscroll görgő

Legújabb görgetőkerék-innovációnk a funkcionalitás új szintjét kínálja. A nagyobb rugalmasság érdekében kétféle görgetési módot kínál, és egy élvonalbeli intelligens funkciónak köszönhetően automatikusan váltani is képes közöttük, így valóban zökkenőmentes használatot tesz lehetővé.
  • Fokozatos görgetési mód: A nagy pontosságú és jól kivehető rovátkolt görgetés ideális a fegyverek vagy képességek közötti váltogatáshoz.
  • Szabad görgetési mód: A sima, nagy sebességű görgetés tökéletes a tartalom gyors átpörgetéséhez vagy az ismétlődő játékparancsok utánzásához.
  • Virtuális gyorsítás: A Razer Synapse funkció bekapcsolásával az egér görgetési sebessége annál nagyobb lesz, minél gyorsabban görgetsz, így még gyorsabban tudod átnézni a hosszú dokumentumokat és cikkeket.
  • Okos görgetési mód: A Razer Synapse segítségével a görgetőkerék gyorsabb görgetéskor automatikusan átvált tapintható és szabad pörgetéses üzemmódba.

11 Razer Chroma RGB világítási mód

Élvezd a Razer Basilisk V3 dicsőségét, miközben az egyes zónákat több mint 16,8 millió színből és számtalan fényhatásból testre szabhatod, miközben dinamikusan reagál a több mint 150 Chroma-integrált játékra.

Razer optikai egérgomb-kapcsolók

Akár 70 millió kattintás élettartam, és a 0.2ms-os válaszidő pontos és hibátlan kattintásokat biztosít.

Razer Focus+ 26K DPI optikai szenzor

Élvezze az érzékeny, pixelpontos célzást a továbbfejlesztett érzékelővel, amely hibátlanul követi a mozgását, nulla pontatlansággal.

Ikonikus ergonomikus kialakítás hüvelykujj támasszal

A világszerte milliók által kedvelt ergonomikus forma tökéletesen alátámasztja a kezet, míg gombjai optimálisan vannak elhelyezve a gyors és könnyű hozzáférés érdekében.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!