Redfall (XSX)

Kizárólag Xbox Series X gépeken játszható lemezes változat!

Elérhetőség: Rendelhető
Cikkszám: 5055856430988
Gyártó: Bethesda
Kívánságlistára teszem
7.990 Ft
Menny.:db
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Redfall (XSX)
7.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Redfall egy nyílt világú, egyjátékos, kooperációs, belsőnézetes shooter az Arkane Austin, a Prey és Dishonored mögött álló díjnyertes csapat gondozásában. Folytatva az Arkane örökségét a gondosan megalkotott világokkal és immerzív szimulátorokkal, a Redfall elhozza a stúdió jellegzetes játékmenetét egy történet vezérelt akció shooterben.  

Fedd fel az igazságot, vedd vissza Redfall-t 
Redfall szigetvárosa, Massachusetts egy vámpírlégió ostroma alatt áll, akik eltakarták a napot és elvágták a lakókat a külvilágtól. Fedezd fel a nyílt világot és éld bele magad a mély történetkampányba, miközben felfeded a vámpírok megjelenésének a rejtélyét. Alkoss szövetséget egy maréknyi túlélővel és szállj szembe a lényekkel, akik a város kivéreztetésével fenyegetnek.

Ölj egyedül vagy csapatban
A Redfall gördülékenyen ötvözi az egy és többjátékos opciókat, amellyel lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egyedül vagy csapatban, akár négyen kooperációs módban kalandozzanak a sötétségben. A csapattársak kipróbálhatnak különböző hős felszereléseket és kombinálhatják az erősségeiket, hogy kreatív megoldásokat találjanak a vámpírapokalipszisre. Egy arzenálnyi specializált fegyverzetet gyűjthetsz és testre szabhatod a karakteredet egyedi fejlesztésekkel és képességekkel, hogy az illeszkedjen a játékstílusodhoz.

Nem szokványos hősök az éjszaka ellen
A félresikerült tudományos kísérleteknek köszönhetően pszichés képességekkel felruházva, Redfall vámpírjai téged és csapatodat kreativitásra ösztönöznek majd. Egy csapatnyi különböző hős közül választhatsz – melyek mindegyike saját, karakterspecifikus képességekkel rendelkezik – hogy legyőzhesd a vámpírlégiót és a mániákus követőiket.  
•    DEVINDER CROUSLEY: egy kriptozoológus és feltörekvő feltaláló. A saját maga által létrehozott fegyverekkel felszerelkezve a küldetése, hogy bizonyítsa rátermettségét. 
•    LAYLA ELLISON: egy orvosbiológiai mérnök hallgató, aki egy orvosi kísérletre jelentkezett önkéntesként, azonban valami félsikerült, amely így intenzív telekinetikus képességekkel ruházta fel őt.
•    REMI DE LA ROSA: egy briliáns harcmérnök, aki az életét a frontvonalakon töltötte. A robottársával, Bribónnal az oldalán elkötelezett, hogy segítsen Redfall túlélőinek megmentésében.
•    JACOB BOYER: a volt katonai mesterlövész magánvállalkozónak állt. Redfall furcsa történései Jacob szemét rejtélyes módon vámpírszerűvé változtatták, valamint egy spektrális hollóval ruházták fel, aki mindig az oldalán áll.

Redfall nyílt világa
A Redfall egy igazi Arkane élmény, amely egy részletgazdag világban játszódik, mely ötvözi az ismerőset a rendkívülivel. A Redfall nyílt világát a Prey Talos I űrállomásának és a Dishonored Dunwalljának pályatervezői alkották meg. A város egykoron nyüzsgő belvárosától kezdve a kísértetjárta erdőn keresztül egészen a megtizedelt tengerparti sétányig és azon is túl, végig kell küzdened magad a szekta táborain és természetfeletti tereken, miközben összerakod Redfall megannyi rejtélyének darabkáit.
 

Játék kategória Akció
Korhatár 18+
Megjelenés 2023.05.02

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023