Remington S9001 Hydraluxe Pro hajvasaló

5 év garancia

Cikkszám: S9001
Gyártó: Remington
Kívánságlistára teszem
39.890 Ft
Remington S9001 Hydraluxe Pro hajvasaló
39.890 Ft

Leírás és Paraméterek

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló

A Hydraluxe Pro kollekció Remington S9001 hajvasalójával, bármely alkalomról is legyen szó, csodálatosan sima és csillogó frizurát* készíthetsz. A vasaló Hydracare Mist technológiával, a kerámia lapok pedig Moisture Lock felülettel büszkélkednek, ez utóbbi segíti a haj hidratálását. A készülék bemelegedése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe: ezt a gyorsaságot minden bizonnyal értékelni fogod, hiszen egy pillanat alatt hozzákezdhetsz a Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasalóval ellenállhatatlan frizurád elkészítéséhez.

* Ezzel 116 felhasználóból 89-en értettek egyet a jelenlegi vasalójukkal összehasonlítva egy 2019-es felmérésben

Egyedülálló, kerámia felület: Moisture Lock

A Remington S9001 hajvasaló lapjai egyedülálló Moisture Lock felületet kaptak, így minden egyes simításnál mikro-kondicionálókat juttatnak a hajszálakba, amelynek köszönhetően hajad egészségesebb és hidratáltabb lesz. Az eredmény sem marad el: csodálatosan sima, ragyogó és fényes frizura.

A Remington S9001 hajvasalón 5 különböző hőmérséklet közül választhatsz

Készítsd el a tökéletes frizurát alkalomtól függetlenül. A speciális Hydracare Mist technológiának köszönhetően a vasaló minden hajszálat ellazít vasalás előtt. Hajszálaid a lehető legjobb ápolást kapják. 5 különböző hőmérsékletet állíthatsz be 170°C és 230°C között. Az egészséges styling érdekében a 170°C** hőmérsékletet javasoljuk. Mindent beállíthatsz a saját igényeid alapján. Szükség esetén használhatod a termikus zár funkciót is, amely rögzíti a kiválasztott hőt, így a készülék nem kapcsol át a formázás során.

** Nincs mérhető károsodás a hajvasalóval nem kezelt hajhoz képest, ha 170°C-on és bekapcsolt Hydracare Misttel használod a készüléket

Beépített víztartály

A Remington S9001 hajvasaló beépített víztartályt kapott, amelyet a mellékelt pipettának köszönhetően könnyedén eltávolíthatsz. Csak töltsd fel a tartályt szűrt vagy desztillált vízzel, és már hozzá is kezdhetsz a frizura elkészítéséhez. A tartály elegendő vizet tartalmaz ahhoz, hogy kényelmesen befejezd a formázást. 

Egyedülállóan gondoskodik a hajadról

Azért, hogy a hajformázás teljes folyamatát az ellenőrzésed alatt tarthasd, a Remington S9001 hajvasalót Precise Heating precíziós fűtőrendszerrel látták el. Ennek része a hajvasaló lapjaiban elhelyezett integrált érzékelő is, amellyel garantált, hogy a hajvasalás után a nagyszerű eredmény sem marad el. 

Remington S9001 automatikus kikapcsolással

Akkor sem kell aggódnod, ha elfelejtetted kikapcsolni a Remington S9001 hajvasalót. A készülék 60 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

Könnyű kezelés és egyszerű vezérlés

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló kezelése rendkívül egyszerű, ugyanis megfelelő hosszúságú, 3 méteres, elforgatható zsinórral rendelkezik, így kiváló szabadságot biztosít a hajformázás során. A zsinór a forgásnak köszönhetően nem gubancolódik össze.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
remington s9001