Sony PlayStation VR2 (CFI-ZVR1)

A doboz tartalma    
•    VR headset
•    PlayStation VR2 Sense™ vezérlő (L)/(R) rögzített szíjakkal
•    USB-kábel (a vezérlő párosításához és töltéséhez)
•    Sztereó fejhallgató
•    Három pár fülbetét
•    Nyomtatott anyagok

Elérhetőség: Szállítás alatt
Cikkszám: 0711719453994
Gyártó: Sony
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
238.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!
Sony PlayStation VR2 (CFI-ZVR1)
238.990 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Vesd bele magad a műfajteremtő VR-játékok új generációjába.

PLAYSTATION®VR2 HEADSET

4K HDR KIJELZŐ3
Gyönyörködj a vibráló, rendkívül éles 4K nagy dinamikatartományú látványelemekben4, amelyek egyértelműen előtérbe helyezik a lélegzetelállító virtuális valóságbeli környezeteket. 

Fedezd fel a két 2000 × 2040 méretű OLED kijelző által nyújtott kiváló minőségű képeket, amelyek az eredeti PlayStation VR headset felbontásának négyszeresét hozzák el, így kényelmesen egyenletes vizuális élményt nyújt akár 120fps-en is.1

KÍVÜL-BELÜL KÖVETÉS
Játssz szabadon, és tapasztald meg a különböző VR-játékstílusokat, hiszen a PlayStation VR2 a headsetbe épített négy kamerával követ téged és a vezérlőket.

A mozdulataid és az, amikre nézel, megjelennek a játékban, anélkül, hogy külső kamerára lenne szükség.

SZEMKÖVETÉS
Élj át érzelmekben gazdag élményeket, miközben interakcióba lépsz a játék világával és más játékosokkal.

A szemkövető kamerák észlelik, ha a szemed nyitva van, és nyomon követik a szemmozgást, valamint az általuk közvetített érzelmeket – ami a játékon belül is megjelenhet.1

A headset és a vezérlők pozícióival és műveleteivel ötvözve lehetővé teszi a teljes önkifejezést, valamint az online többrésztvevős2 játékokban való kommunikációt új, izgalmas módokon.

A szemkövetés követi a szemmozgásodat célzás vagy körülnézés közben, és a továbbfejlesztett tekintetközpontú renderelési technikák a felbontások módosításával javítják a vizuális élményt, hogy pontosabbá és tökéletesebbé tegye azt, amire fókuszálsz. 

HEADSET-VISSZAJELZÉS
Érezd a finom, érzékeny rezgéseket a headseten a játék legfontosabb pillanataiban.1

Ezek a rezgések, amelyeket egyetlen beépített motor hoz létre, intelligens tapintásérzetet ad a játék során tapasztalt érzékszervi élményekhez. 

Érezd a karaktered felgyorsult pulzusát a feszült pillanatokban, a fejed mellett elsuhanó tárgyakat, vagy a jármű lökését gyorsulás közben.

TEMPEST 3D AUDIOTECH
Azáltal, hogy a hang dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásodhoz, pontosan meghatározhatod, hogy honnan jönnek a zajok, így még tökéletesebb, valósághű hangélményben lehet részed.1

Érzékeld a karakterek jelenlétét azáltal, hogy suttognak a füledbe, illetve keresd meg a barátaidat és ellenségeidet a lövéseik vagy lépteik alapján, és tapasztald meg a rémisztő borzongást, miközben bárhonnan érkezhet fenyegetés.

OPTIMALIZÁLT OPTIKA
Élvezd a nagy, 110º-os látómezőn és a könnyű, jól kiegyensúlyozott Fresnel lencsén keresztüli kényelmes játékot. A lencsebeállító tárcsa lehetővé teszi az objektívek közötti távolság testreszabását a szem helyzetének megfelelően az optimális képernyőkép érdekében.

EGYKÁBELES CSATLAKOZÁS
Ugorj fejest az új virtuális világokba a PlayStation 5 konzol elülső USB-portjára csatlakoztatható egyszerű, egykábeles csatlakozással. A PlayStation VR2 gyorsan és egyszerűen beállítható – csak csatlakoztasd, játssz és élvezd az élményt.

JÁTÉKTERÜLET
Állítsd be a játékterületet, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed.

Élvezd a mozgás szabadságát a nagy helyigényű1 játékstílus segítségével – vagy játssz ülő vagy álló helyzetben, a szoba méretétől és a játék VR-játékstílusától függően. 

Ahhoz, hogy a nagy helyigényű játékstílussal kompatibilis játékokkal játszhass, és átélhesd az élményt, legalább 2 méter × 2 méteres szabad hely szükséges.

PLAYSTATION VR2 SENSE™ VEZÉRLŐ

GÖMB KIALAKÍTÁS
Élvezd a mozgás szabadságát az egyszerű, valósághű és természetes játékélményért a jól kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a kényelmes felfedezésre összpontosíthass.

UJJÉRINTÉS ÉRZÉKELÉSE 
Az ujjérintés érzékelésének köszönhetően természetesen és intuitív módon léphetsz kapcsolatba és mozoghatsz a környezetekben és az elemek között.1 
Még akkor is, ha nem nyomsz meg egy gombot sem, az ujjérintés-érzékelés tudja, hogyan áll a kezed, így a PlayStation VR2 Sense vezérlő képes pontosan megismételni a kézmozdulataidat, és lehetővé teszi, hogy elérd és megérintsd a játékon belül lévő világot.

Kommunikálj kézjelekkel, végezd el ügyesen a feladatokat az ujjaiddal, és lépj kapcsolatba a játékon belül található elemekkel és berendezésekkel.

HAPTIKUS VISSZAJELZÉS* 
A haptikus visszajelzésnek köszönhetően valósághű, részletes válaszokat kapsz a játékon belüli tevékenységekre.1

A finom, precíz rezgésektől az intenzív lüktetésig különböző érzeteket érzékelhetsz a kezeddel a játékon belüli világban.

Éld át, milyen érzés lőni és támadni a különböző fegyverekkel és eszközökkel, érintsd meg a különböző textúrákat és utazz változatos terepeken.

ADAPTÍV RAVASZ
Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezeteidet használod.1

Az adaptív ravaszok fizikailag összekapcsolnak a képernyőn megjelenő akciókkal, hogy mélyen elmerülhess a játékban, legyen szó a feszesen meghúzott íjról, a tárgyak összetöréséről vagy a fegyverek rúgásáról harc közben.

ANALÓG KAROK ÉS GOMBOK
A hagyományos analóg karokkal és műveletgombokkal nagyobb teljesítmény és beavatkozási lehetőség érhető el.1

A háromszög, négyzet, kereszt és kör gombok a Beállítások gombbal és egy Létrehozás gombbal együtt el vannak osztva a két vezérlőn.

Az adaptív ravaszok mellett mindkét vezérlőnek van egy-egy „markolat” gombja is, amellyel a játékon belül lévő tárgyakat is megfoghatod.

1 A kompatibilis játékokban elérhető funkciók.
2 PlayStation®Plus előfizetésre lehet szükség az online többrésztvevős módokhoz.
3 Két 2000 × 2040 méretű OLED kijelzőből áll.
4 Kombinált felbontás. 2000 × 2040 szemenként.
5 Analóg/USB-s sztereó fejhallgató szükséges.

PlayStation®5 konzol szükséges a PlayStation VR2 játékokhoz.
A PlayStation VR2 nem kompatibilis a PlayStation®4 konzollal, és nem tudja lejátszani a PS VR-t igénylő tartalmakat.
A PlayStation VR2-t 12 éven aluli gyermekek nem használhatják.

Fogyasztói garancia 2 év hivatalos Sony garancia
Megjelenés 2023.02.22

Youtube videók

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!