Sony Pulse Elite fejhallgató megjelenés

Sony Pulse Elite fejhallgató megjelenés
A Sony Pulse Elite egy prémium vezeték nélküli fejhallgató kifejezetten PlayStation konzolokhoz tervezve. Kiemelkedő hangminőséget, kényelmes viseletet és fejlett funkciókat kínál a magával ragadó játékélmény érdekében.
 
Főbb jellemzői:
•    Élethű hangzás: A speciális síkmágneses meghajtók pontosan adják vissza a teljes hangspektrumot, a gazdag részletektől a mély basszusokig. Ezzel a technológiával úgy hallhatod a játékokat, ahogyan a fejlesztők megálmodták.
•    3D hangzás támogatás: A PS5 konzolokkal a Pulse Elite kihasználja a 3D Audio technológiát. Ennek segítségével a térbeli hanghatások hihetetlen pontossággal szólalnak meg körülötted, így pontosan meghatározhatod a különböző hangok forrását.
•    Villámgyors PlayStation Link kapcsolat: Az új vezeték nélküli technológia ultraalacsony késleltetéssel és veszteségmentes hangátvitellel biztosítja a zökkenőmentes játékélményt.
•    Zajszűrős mikrofon mesterséges intelligenciával: A beépített, visszahúzható mikrofon tiszta hang továbbítását teszi lehetővé játék közbeni beszélgetések során. A mesterséges intelligencia pedig kiszűri a környezeti zajokat, hogy a hangod jól hallható legyen.
•    Két eszköz csatlakoztatása: A Pulse Elite egyszerre képes kapcsolódni PlayStation konzolhoz és Bluetooth-os eszközökhöz, például telefonhoz vagy tablethez. Így például játék közben fogadhatsz hívásokat, vagy zenét hallgathatsz a telefonodról.
•    Kényelmes viselet: A memóriahabos fülpárnák és a könnyű kialakítás (hosszú időn át) tartó kényelmet biztosítanak játék közben.

Megjelenés és ár:
A Sony Pulse Elite fejhallgató 2024. április 26-tól kapható 59.990 Ft-os áron.

Kapcsolódó termékek

PULSE Elite™ vezeték nélküli headset

59.990 Ft
Kívánságlistára teszem
Készleten, azonnal átvehető