Starfield Premium Edition Upgrade (XSX)

A Starfield: Premium Edition Upgrade az alábbiakból áll:

•    Shattered Space sztorikiegészítő (annak megjelenésekor) 
•    Akár 5 nap korai hozzáférés**
•    Constellation külsőcsomag: Equinox lézerpuska, űrruha, sisak és rakétacsomag 
•    Starfield digitális album és eredeti zenei anyag elérése 
•    Fémtok
•    Constellation felvarró

*A korai hozzáféréshez az alapjáték megléte szükséges. A Premium Edition Upgrade az alapjátékot NEM tartalmazza, annak megvásárlása külön szükséges.
** A tényleges játékidő a vásárlás dátumától és az esetleges leállásoktól, valamint az időzóna-különbségektől függ.

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: XSXSFPEU
Gyártó: Bethesda
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
10.990 Ft
Menny.:db
Starfield Premium Edition Upgrade (XSX)
10.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Starfield™ 25 éve az első új univerzum a Bethesda Game Studios műhelyéből, a The Elder Scrolls V: Skyrim® és a Fallout® 4 díjnyertes alkotóitól. Ebben a csillagok között játszódó következő generációs szerepjátékban bármilyen karaktert alkothatsz és példátlan szabadsággal indulhatsz felfedezni, az emberiség legnagyobb rejtélyének megfejtésére.

2330-at írunk, az emberiség a Naprendszeren túlra merészkedett, új bolygókon telepedett le, űrutazó népként él. A Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában csatlakozol a Constellationhöz – az űrfelfedezők utolsó csoportjához, akik ritka leletek után kutatnak a galaxisban – és a végtelen űrt járod.

A TE TÖRTÉNETED
A Starfield-ben az a legfontosabb történet, amit a karaktereddel mesélsz el. Kezdd az utad külsőd testreszabásával, háttered és adottságaid meghatározásával. Tapasztalt felfedező, elbűvölő diplomata, lopakodó kiberzsoldos vagy valami egészen más leszel? A döntés a tiéd. Döntsd el, ki leszel és mivé válsz.

FEDEZD FEL A VILÁGŰRT 
Kalandozz a csillagok között, fedezz fel több mint 1000 bolygót. Járj nyüzsgő városokban, fedezz fel veszélyes bázisokat, járj be vad tájakat. Ismerj meg és fogadj fel emlékezetes szereplőket, vegyél részt a különböző frakciók kalandjaiban, indulj küldetésekre a Betelepült Rendszerekben. Mindig felfedezésre vár egy új történet vagy élmény.  

LÉGY ÁLMAID HAJÓJÁNAK KAPITÁNYA 
Vezesd és irányítsd álmaid hajóját. Testre szabhatod a hajó külsejét, a kritikus rendszereket, fegyvereket és pajzsokat, egyedi bónuszokat jelentő tagokat hívhatsz a legénységbe. A mélyűrben ádáz űrcsaták várnak, véletlenszerű küldetéseket találhatsz, dokkolhatsz csillagállomásokon, sőt, ellenséges hajókat foglalhatsz el, így gyarapítva gyűjteményedet.

FEDEZZ FEL, GYŰJTS, ÉPÍTS
Deríts fel bolygókat, állat- és növényvilágukat és gyógyszerek, élelem, felszerelés és fegyverek készítéséhez szükséges nyersanyagokat. Építs helyőrségeket, fogadj fel legénységet, termelj ki anyagokat, majd hozz létre nyersanyagszállító hálózatot. E nyersanyagokat fektesd be egyedi tárgykészítési leírásokat feloldó kutatásokba. 

ELŐ A FEGYVEREKKEL
Az űr veszélyes hely. A kifinomult harcrendszer minden helyzethez megfelelő eszközöket biztosít. Messze hordó puskák, lézerfegyverek, robbanóanyagok – minden fegyvertípus játékstílusodhoz alakítható. A súlytalanság kaotikus látványt ad a harcoknak, a háti rakéták pedig páratlan szabadságot biztosítanak a játékosnak.
 

Játék kategória Akció
Korhatár 18+
Megjelenés 2023.09.01

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023