The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: The Complete Official Guide - Standard Edition (Angol nyelvű könyv)

- Angol nyelvű kiadás!

Cikkszám: 9781913330019
Gyártó: Nintendo
Kívánságlistára teszem
10.490 Ft
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: The Complete Official Guide - Standard Edition (Angol nyelvű könyv)
10.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egy hatalmas világot kínál, amely tele van változatos küldetésekkel, kihívást jelentő rejtvényekkel, kegyetlen szörnyekkel és egyedülálló látnivalókkal. A Nintendo-val szorosan együttműködve megalkottuk azt a hiteles, mindenre kiterjedő útmutatót, melyet ez a játék oly gazdagon megérdemel. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom minden funkcióját és aspektusát egyetlen küldetéssel fedeztük fel: hogy segítsünk felfedezni és élvezni a játék minden pillanatát.

Hyrule bővelkedik tárgyakban és gyűjtögetnivalókban: harci felszerelésekben, különleges tulajdonságokkal rendelkező összetevőkben, fegyverekbe olvasztható összetevőkben és így tovább. Hogy segítsünk eligazodni ezekben a végtelen lehetőségekben, útmutatónk kétféle megközelítési módot kínál.

Az Inventory fejezetünk egy mindenre kiterjedő katalógus mindarról, amit a játékban megtalálhatsz, felvehetsz, összegyűjthetsz, összeolvaszthatsz, használhatsz és megehetsz. A tárgyakról külön adatlapok szólnak, amelyek minden fontos információt részleteznek, beleértve a statisztikákat és azt, hogy az egyes darabok hol szerezhetők be.

Ezen kívül a kiterjedt, 100 oldalas atlaszunk tele van topográfiai térképekkel, amelyek Hyrule egész királyságát lefedik mindhárom szinten: Ég, felszín és mélység. Ez egy rendkívül hatékony eszköz a terep minden egyes centiméterének átfésüléséhez a nevezetességek után kutatva.

A játékban egy gigantikus birodalmat fedezhetsz fel a számos küldetésben és történetben való részvétellel. Ha időnként szükséged van egy kis lökésre a helyes irányba, útmutatónk intuitív vizuális útmutatót nyújt. Részletes térképek, kommentált képernyőmentések és számozott lépések kombinációjával biztosítjuk, hogy gyorsan megtaláld a szükséges segítséget.

Ha inkább egy útikalauzhoz hasonlót szeretnél, exkluzív Társkísérő fejezetünk a fő kaland során minden lépésnél alapvető tanácsokat ad Link fejlesztéséhez. Erőteljes felszerelések, fejlődési célok, gazdálkodási helyek, opcionálislehetőségek és érdekességek... minden itt van.

A VÁLASZOK FELTÁRULTAK!
Minden rejtvény, talány és rejtély megoldva.

MEGBÍZHATÓ VÉGIGJÁTSZÁSOK
Kövesd a végigjátszásunkat, vagy járd a saját utad, és érj el hozzáértő tanácsokat akkor, amikor szükséged van rá.

TELJES KÖRŰ ATLASZ HYRULE-RÓL
Tervezz expedíciókat, és azonosítsd az összes érdekes pontot a lenyűgöző, jegyzetekkel ellátott térképek segítségével.

A 100% FELÉ
Ha meg tudsz küzdeni vele, elmondjuk, hogyan győzd le; ha szükséged van rá, megmutatjuk, hol találod meg!

Oldalak száma: 496
M
éret: 210mm x 280 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
tears of the kingdom