Trek to Yomi (PS5)

Megjelenés: 2023.05.05
Cikkszám: PS5TTY
Kívánságlistára teszem
11.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Trek to Yomi (PS5)
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Indulj útnak az életen és a halálon túl!

A Trek to Yomi egy ultrastilizált, filmszerű akció-kaland, amely Hiroki lenyűgöző történetét követi a gonosz erők okozta bukása során. Éld át a hősies visszatérését, hogy jóvá tegye a megszegett ígéretét, miszerint megmenti azokat az embereket, akik védelmére felesküdött.

A fiatal kardforgató, Hiroki esküt tett a haldokló mesterének, hogy minden fenyegetéstől megvédi a városát és az embereket, akiket szeret.

A tragédiával mögötte és a kötelességgel maga előtt, a magányos szamurájnak most az életen és a halálon át kell utaznia, hogy szembeszálljon önmagával és döntsön az útjáról.

Jellemzők

•    Filmszerű prezentáció: a lélegzetelállító kameraszögek és az elképesztő látvány a klasszikus szamuráj filmek szellemében a Trek to Yomi-hoz egy igazi filmszerű élményt hoz létre.
•    Elegáns harc: szállj szembe gonosz kardforgatókkal és természetfeletti lényekkel egy áramvonalas harcrendszerben, amely a szamurájok tradicionális fegyverein alapszik.
•    Mitikus történetmesélés: éld át Hiroki lenyűgöző történetét a gonosz erők okozta bukása során és a hősies visszatérését, hogy jóvá tegye a megszegett ígéretét, miszerint megmenti azokat az embereket, akik védelmére felesküdött.
•    Izgalmas soundtrack: az izgalmas akció és a komor pillanatok hátteréről az emlékezetes zene gondoskodik, amely célja, hogy a feudális Japánban érezzük magunkat.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023