Valkyrie Elysium (PS5)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 5021290094925
Gyártó: Square Enix
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
24.490 Ft
Menny.:db
Valkyrie Elysium (PS5)
24.490 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A VALKYRIE sorozat legújabb része végre megérkezett! Ez az akció-RPG magába foglalja a széria sajátos Einherjar és kombó rendszerét, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy élvezzék a gyors, háromdimenziós harcot. A játék egyedi művészeti stílusa gyönyörűen ábrázolja egy megsemmisülő világ képét, ahogy a Ragnarök eljön, mindezt pedig megkoronázza a sorozat veteránja, Motoi Sakuraba feledhetetlen soundtrack-je.

Jellemzők

•    Töténet
Réges régen, A Ragnarök – a végítélet – közeledett a birodalmakra Odin, a mindenek atyja utolsó erejével létrehozta Valkyrie-t, a megváltás követét azzal a feladattal, hogy megmentse a pusztulásra ítélt világot.
•    Gyors Akció-RPG
Szeld át könnyedén a csatateret és hajts végre gyors akciókat az új Soul Chain rendszer segítségével. Használd ki a készségek és képességek széles tárházát, amelyek Valkyrie rendelkezésére állnak, hogy pusztító kombókat hajts végre.
•    Einherjar
Idézd meg az Einherjar-t, az erős harcosszellemeket, amelyeket Valkyrie választott ki, hogy segítsenek téged a csatában! Az Einherjar megidézése elemi bónuszokkal ruházza fel Valkyrie-t, amivel a játékosok taktikai előnyhöz juthatnak a csatában.
•    Combo és Divine Art rendszer
Az „Arts Gauge” feltöltődik, ahogy a játékosok folyamatos támadások láncolatát hajtják végre és fenntartják a kombókat. Az Arts Gauge felhasználása lehetővé teszi Valkyrie-nak, hogy erőteljes, speciális technikákat hajtson végre, amelyeket Divine Arts-ként ismernek.
•    Fejlesztés és testreszabás funkciók
Fejleszd a fegyvereidet, készségeidet és az Einherjar/Divine Arts kombókat, hogy testreszabd a játékstílusodat.

Játék kategória Akció
Korhatár 12+
Megjelenés 2022.09.29

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!