Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
24.490 Ft
Menny.:db

Eiyuden Chronicles Hundred Heroes (PS5)

Megjelenés: 2024.04.23
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: 8023171046969
Gyártó: 505Games
Szállítási díj: 990 Ft
24.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az ECHH egy JRPG egy háború sújtotta kontinensen, több mint 100 egyedi és elbűvölő karakterrel. Ebben a játékban a színpompás 2D pixel-art karakterek zökkenőmentesen illeszkednek a 3DCG világba, friss megjelenést kölcsönözve a műfajnak, amely a látványt egy lépéssel a 2,5D fölé emeli. 

A játékosok egy egyedi rendszeren keresztül bővíthetik a bázisukul szolgáló várost, új boltokat nyithatnak és irányíthatják a városi céheket. A körökre osztott harcrendszer akár 6 harcos irányítását is a játékosok kezébe adja, magával ragadó és gyors tempójú csatákat biztosítva, amelyek variálják a karakterek formációját, és dinamikus kamerával követik az akciót.

Történetünk Allraan egyik sarkában kezdődik, amely egy különböző kultúrájú és értékrendű nemzetekből álló közösség. A kardok és a "rúnalencse" néven ismert mágikus tárgyak révén a vidék történelmét az ott élő emberek, bestiák, elfek és sivatagi népek szövetségei és agressziói alakították.

A Galdeai Birodalom kiszorította a többi népet, és felfedezett egy olyan technológiát, amely felerősíti a rúnalencsék mágiáját. Most a Birodalom egy olyan ereklye után kutat a kontinensen, amely még tovább növelheti a hatalmát. Egy ilyen expedíció során találkozik egymással Seign Kesling, egy fiatal és tehetséges birodalmi tiszt és Nowa, egy távoli faluból származó fiú, és barátságot kötnek.

A sors fintora azonban hamarosan a háború tüzébe rántja őket, és arra kényszeríti mindkettőjüket, hogy újraértékeljék mindazt, amit helyesnek és igaznak hittek.
 

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória RPG (Szerepjáték)
Korhatár 12+
Megjelenés 2024.04.23.

Youtube videók

Az oldal tetejére