Eiyuden Chronicles Hundred Heroes (PS5)

Megjelenés: 2024.június
Cikkszám: 8023171046969
Gyártó: 505Games
Kívánságlistára teszem
21.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Eiyuden Chronicles Hundred Heroes (PS5)
21.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az ECHH egy JRPG egy háború sújtotta kontinensen, több mint 100 egyedi és elbűvölő karakterrel. Ebben a játékban a színpompás 2D pixel-art karakterek zökkenőmentesen illeszkednek a 3DCG világba, friss megjelenést kölcsönözve a műfajnak, amely a látványt egy lépéssel a 2,5D fölé emeli. 

A játékosok egy egyedi rendszeren keresztül bővíthetik a bázisukul szolgáló várost, új boltokat nyithatnak és irányíthatják a városi céheket. A körökre osztott harcrendszer akár 6 harcos irányítását is a játékosok kezébe adja, magával ragadó és gyors tempójú csatákat biztosítva, amelyek variálják a karakterek formációját, és dinamikus kamerával követik az akciót.

Történetünk Allraan egyik sarkában kezdődik, amely egy különböző kultúrájú és értékrendű nemzetekből álló közösség. A kardok és a "rúnalencse" néven ismert mágikus tárgyak révén a vidék történelmét az ott élő emberek, bestiák, elfek és sivatagi népek szövetségei és agressziói alakították.

A Galdeai Birodalom kiszorította a többi népet, és felfedezett egy olyan technológiát, amely felerősíti a rúnalencsék mágiáját. Most a Birodalom egy olyan ereklye után kutat a kontinensen, amely még tovább növelheti a hatalmát. Egy ilyen expedíció során találkozik egymással Seign Kesling, egy fiatal és tehetséges birodalmi tiszt és Nowa, egy távoli faluból származó fiú, és barátságot kötnek.

A sors fintora azonban hamarosan a háború tüzébe rántja őket, és arra kényszeríti mindkettőjüket, hogy újraértékeljék mindazt, amit helyesnek és igaznak hittek.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!