Evotinction (PS4)

Megjelenés: 2024

A kiírt ár tájékoztató jellegű, megjelenésig változhat!

Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: PS4Evotinction
Gyártó: Perpetual Games
Kívánságlistára teszem
19.990 Ft
Menny.:db
Evotinction (PS4)
19.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Evotinction egy csodálatos megjelenésű, elgondolkodtató hack and stealth játék.

A közeli jövőben játszódó ‘Evotinction’ kihívás elé állítja az evolúció és kihalás kapcsolatát. Ahogy az MI, a génmanipuláció és a kvantum-összefonódást felhasználó technológiák gyorsan fejlődnek, velük együtt nő a potenciális fenyegetés is. A legnagyobb félelmünk, hogy egy nap a legnagyobb eredményünk a létrehozói ellen fordul.

Egy fejlett kutatóintézetben vírussal fertőzött MI drónok vették át az irányítást, amelyek kiirtották az embereket. Minden kapcsolat a külvilággal megszakadt. Nincs jele emberi életnek az épületben. Thomas Liu, az MI fejlesztési részleg vezetője egyedül van az épületben, és elszánt, hogy megállítja a vírust, mielőtt az tovább terjedne a külvilágba, ezzel együtt pedig megakadályozza az emberiség „evolúció általi kihalását”.

Bár nincs harci kiképzése, Thomas technológiai zseni kutatóként képes hackelni, megzavarni és manipulálni az elszabadul MI-ket, hogy ezzel átjuthasson a létesítményen. Nagy hattávú jelzavarás, Rádió és elektromágneses zavarás, Hologramos illúziók, Malware implantátum, Rendszer feletti irányítás átvétele, IFF rendszer kijátszása… Használd a kütyük teljes arzenálját, hogy áthackeld magad egészen a létesítmény szívéig.

Jellemzők

•    Egyedi lopakodó játék egy AAA prémium csapat fejlesztésében.
•    A többféle hack és képesség lehetővé teszik, hogy minden szintet más és más módon játszhass végig.
•    Számos különböző ellenfél, melyek mindegyike saját viselkedéssel, céllal és képességgel rendelkezik.
•    Gördülékeny félig nyílt világ, amelyre a játékos visszatérhet, hogy megtalálja a hiányzó gyűjthető tárgyakat és feladatokat.
•    Többféle mód, köztük NG+ játékmód, benne új szupererős képességekkel, kihívás móddal, benne több, mint 30 szinttel és time attack móddal, amellyel a játékosok számon tarthatják a legjobb elért idejüket.
•    A ranglistán a játékosok összemérhetik a teljesítményüket más játékosokkal. 

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória Akció
Korhatár 16+
Megjelenés 2024

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!