Exoprimal (PS5)

Megjelenés: 2023.07.14

Kizárólag online játszható. A játék használatához folyamatos internetkapcsolatra, ingyenes Capcom ID-re és a platformnak megfelelő előfizetésre van szükség.

Cikkszám: PS5EP
Gyártó: Capcom
Kívánságlistára teszem
22.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Exoprimal (PS5)
22.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Öltözzetek be, Exofighterek! Dinoszaurusz vihar van a láthatáron az Exoprimal™ játékban. A történelem legvadabb fenevadjainak hordái titokzatos módon tűnnek fel szerte a világon, és csak a ti csúcstechnológiás harci ruháitok állnak az útjukba.

Ez a korszakok csatája a fő játékmódban, a Dino Survivalban bontakozik ki, ahol az Exosuit-pilóták két csapata versenyez a célok teljesítéséért, miközben az ősi lények hordáit igyekeznek visszatartani. Az Exoprimalban minden meccs különbözik az előzőtől. Egyes esetekben a rivális csapatok közvetlen összecsapásokban kerülnek szembe egymással. Máskor az ellenfeleknek kénytelenek kényelmetlen szövetségeket kötni, hogy túléljék az olyan félelmetes ellenségekkel való találkozást, mint a félelmetes és túlvilági Neo T. Rex.

Jellemzők

•    Co-op egy kis versengéssel - A Dino Survival egy új, 5v5 csapat alapú online multiplayer élmény úttörője. Versenyezz, hogy gyorsabban teljesítsd a küldetések dinamikus keverékét, mint ellenfeleid. Készülj fel arra, hogy az egyik pillanatban egy tomboló triceratopsot lőj le, a másikban pedig egy lezuhant repülőgépet védj meg több ezer raptortól. A mérkőzések a csapatok közötti közvetlen összecsapásokban csúcsosodnak ki - vagy akár azt is láthatod, hogy a riválisok egyesítik erőiket, hogy legyőzzék a közös ellenséget. Csak a legerősebb és legokosabb Exofighter-csapatok alkalmazkodnak villámgyorsan, és jutnak ki élve.
•    Fejlett fegyvertár - Az Exoprimal a harcban viselhető exoruhák arzenálját csomagolja. Mindegyik ruhának megvan a maga specialitása, és az Exofighterek menet közben tudnak váltani közöttük, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodjanak. Vágj át a dinoszauruszokon a támadó modellekkel, gyógyítsd a csapattársakat és javítsd a képességeiket a támogató típusokkal, vagy védd meg a szövetségeseket a bajtól a tankokkal.  Az Exosuitek egy sor felszerelést is magukon hordhatnak, hogy meglévő erősségeikre építhessenek, vagy ellensúlyozhassák gyengeségeiket. Hozzáadott kozmetikumok is rendelkezésre állnak, hogy testre szabd az Exosuitsodat, lenyűgözd barátaidat, és megfélemlítsd ellenségeidet.
•    Mezozoikus fenyegetés - Küzdj a túlélésért számtalan velociraptor, pteranodon és más őslényrajok, köztük olyan impozáns behemótok ellen, mint az ormótlan carnotaurus és a vaskos ankylosaurus. És mindenképp figyeljetek az űridőben eltorzult neoszauruszokra, akik mutáns erejükkel vetik be magukat a harcba!
•    Futurisztikus hűség - Az RE Engine által hajtott Exoprimal soha nem látott számú ellenséget szabadít a képernyőre, akiket high-tech gépekkel kell legyőznöd, miközben lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt nyújt. A Capcom saját fejlesztésű motorja olyan nagy sikerű címeket hajtott meg, mint a Resident Evil Village, a Monster Hunter Rise és a Devil May Cry 5.
•    Fedd fel a rejtélyt - 2040-ben a dinoszauruszok megmagyarázhatatlan módon elkezdtek újra felbukkanni szerte a világon, és fenyegetik az emberiség létét. Három évvel később egy furcsa örvény miatt egy Exofighterek egy csoportját szállító repülőgép egy különös szigeten kényszerleszáll, ahol egy baljós AI arra kényszeríti őket, hogy az életükért harcoljanak. A Dino Survival játékkal új történetszekvenciákat nyithatsz meg, hogy összerakd a kalandot, és felfedd a dinoszauruszok kitörése mögött álló rejtélyt.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!