Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
21.490 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
ksbf2023 sonybf2023

God of War: Ragnarök (PS5)

Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 0711719409090
Gyártó: Sony
Szállítási díj: 990 Ft
21.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Csatlakozz Kratos és Atreus legendás és szívbe markoló utazásához, amint megküzdenek a megtartás és az elengedés nehézségeivel.

Pár év telt el a Fimbulwinter kezdete óta; a fagy lassan átrágja magát egész Midgard birodalmán.

Kratos és Atreus igyekszik elrejtőzni, és elkerülni a végzetet. Minden nap az elkerülhetetlenre készülnek, miközben foggal-körömmel küzdenek a sors átírásáért.

Atreus az édesanyja által hagyott nyomok és rejtélyek nyomában jár, hogy megtudja végre, mi lesz az ő megjövendölt szerepe a közelgő háborúban. Kratost kétségek emésztik, ahogy fia egyre többet és többet akar megtudni önmagáról, hiszen tudja, ezzel magukra vonják a bosszúszomjas ázok figyelmét. Ha ez bekövetkezik, újra elkövethetik a múlt vérfürdőbe torkolló hibáit.

Apa és fia belevetik magukat a Kilenc Birodalom mélységeibe, miközben Asgard erői háborúra készülnek. Útjuk során misztikus tájakat járnak be, és rettentő ellenfelekkel szembesülnek szörnyek és az északi kíméletlen istenek személyében.
Ahogy a Ragnarök egyre közeleg, Kratosnak és Atreusnak választania kell családjuk biztonsága és a birodalmak jövője között…

A sors átírói
Atreus szomjazik a tudásra, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat, és szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.
A háború fegyverzete
A Leviatán-bárd, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Ahogy szembeszállnak a Kilenc Birodalom ellenségeivel, Kratosnak minden képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját.
Fedezd fel a birodalmakat
Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat, szövetségeseket kutató Kratost és Atreust.

PLAYSTATION®5 JÁTÉKON BELÜLI FUNKCIÓK:
- Érezd át a a messzi Észak birodalmán keresztül tett utazásod az immerzív haptikus visszajelzésnek és az adaptív elsütésnek köszönhetően.
- Használd ki a többirányú 3D audiót; halld meg a bármely irányból közeledő ellenséget.¹
- Gyönyörködj a csodás világokban, amelyeken keresztül utazol, melyeket a precíz művészeti irányok keltenek életre, és felhívják a figyelmet a részletekre.
- Válaszd a teljes 4K felbontást megcélzott másodpercenkénti 30 képkockás sebességgel, vagy a dinamikus felbontást, amely 4K-ra van felskálázva megcélzott másodpercenkénti 60 képkockás sebességgel.²

¹ Kompatibilis fejhallgatóval. ¹3D audió sztereó fejhallgatóval (analóg vagy USB)
² A 4K felbontáshoz egy kompatibilis 4K TV vagy kijelző szükséges.

Játék kategória Akció
Korhatár 18+
Megjelenés 2022.11.09

Youtube videók

Az oldal tetejére