Horizon: Forbidden West Complete Edition (PS5) (Magyar felirattal)

Még ennyi idő van hátra az akcióból:
%D:%H:%M:%S
Elérhetőség: Készleten, azonnal átvehető
Cikkszám: 0711719577959
Gyártó: Sony
Kívánságlistára teszem
24.490 Ft 17.790 Ft Kedvezmény: -27%
Az akció időtartama: 2024. 04. 17. - 2024. 04. 30.
Menny.:db
Horizon: Forbidden West Complete Edition (PS5) (Magyar felirattal)
24.490 Ft 17.790 Ft Kedvezmény: -27%
Az akció időtartama: 2024. 04. 17. - 2024. 04. 30.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Csatlakozz Aloyhoz, ahogy bemerészkedik a fenséges, de veszedelmes határvidékre, amely titokzatos új fenyegetéseket rejt.
 
 A Complete Edition a sokat méltatott Horizon Forbidden West teljes egészét nyújtja bónusztartalommal, benne a Burning Shores sztorikiegészítővel, amely ott folytatódik, ahol a fő játék befejeződött. Fedezz fel a távoli vidékeket, harcolj még nagyobb és elképesztőbb gépekkel, találkozz lenyűgöző új törzsekkel, miközben visszatérsz a Horizon posztapokaliptikus világába a távoli jövőben. A vidék haldoklik. Ádáz viharok és megállíthatatlan üszög dúlja az emberiség szétszórt maradványait, míg félelmetes új gépek portyáznak a határvidékeken, és a földi élet újabb kihalás felé rohan. Aloyra hárul a feladat, hogy kiderítse a titkokat e fenyegetések mögött, és visszaállítsa a rendet és egyensúlyt a világban. Útja során régi barátokkal találkozik, szövetségeket kovácsol új hadviselő frakciókkal és fel kell fednie a régmúlt örökségét.

A PS5 változat előnyei:

Gyorsabb betöltés: A PlayStation®5 konzol ultra-nagysebességű SSD-jének és gyors betöltési idejének köszönhetően gyorsan átutazhatsz a térképen, és szinte azonnal visszatérhetsz a játékba.
Lenyűgöző látványvilág: Tapasztald meg a Horizon Forbidden West hatalmas világát lenyűgöző 4K-ban és HDR-ben.** A hegycsúcsoktól az apró levélszálakig minden hihetetlen részletességgel, hatalmas léptékben valósul meg. A 60FPS-t megcélzó Performance Mode tovább fokozza a mozgás, az animációk és a vezérlés simaságát.
Adaptív ravaszok: Élvezd az tapintás új szintjét, amikor a DualSense vezeték nélküli vezérlő adaptív ravaszainak segítségével interakcióba lépsz különböző tárgyakkal. Érezd az íjad húrjának feszülését, valamint a nehéz törzsi és mechanikus fegyverek ravaszainak ellenállását.
Haptikus visszajelzés: A DualSense™ vezeték nélküli vezérlő haptikus visszajelzésével közelebb kerülhetsz minden egyes harchoz, amelyet Aloy felvesz. Érezd a fűszálakat amelyek mellett elhaladsz, miközben lopakodva közelítesz, a támadásokat amelyeket gépekkel és páncélozott elenfelekkel szemben indítáasz, és az ellenséges támadások irányát, amikor megpróbálsz kitérni.
Tempest 3D AudioTech: Hallgasd, ahogy a Horizon Forbidden West tájai életre kelnek körülötted a PS5™ konzol Tempest 3D AudioTech funkciójával, sztereó fejhallgatóval (analóg vagy USB). Hallgasd a növényzet zizegését a szélben, a fejed fölött repkedő madarakat és a vízben úszkáló nagy mechanikus gépeket, miközben felfedezed az élővilágtól és gépektől hemzsegő környezeteket.

A kiadás tartalma:

• Horizon Forbidden West PS5™ konzolon
• Burning Shores kiegészítő PS5™ konzolon
• Digitális játékzene
• Digitális képes album
• Horizon Zero Dawn™ 1. kötet:
A Napsólyom digitális képregény*

Játékbeli tárgyak:
• Fotómód-extrák (speciális beállás
és arcfestés)

A történetben előre haladva feloldható játékbeli tárgyak:

• Carja behemót elit öltözet
• Carja behemót rövidíj
• Nora villám elit öltözet
• Nora villámparittya
• Csúcsvadász karmosgyík géprohamfigura
• Nyersanyagcsomag

*Angol, német, brazíliai portugál és japán nyelveken érhető el.

Játék kategória Akció
Korhatár 16+
Megjelenés 2023.10.06

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
sonyspringsale2024