Jack Holmes Master of Puppets (PS5)

Megjelenés: 2024.05.10.
Cikkszám: PS5JHMOP
Gyártó: Perpetual Games
Kívánságlistára teszem
12.490 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Jack Holmes Master of Puppets (PS5)
12.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A Jack Holmes: Master of Puppets egy hátborzongató történet élő bábokról, irányíthatatlan animatronikai eszközökről és még egyéb rémálomszerű lényekről.

Miután hosszú ideig nem talált munkát, Jack kénytelen belépni a családi vállalkozásba, amelyet gyermekkora óta elutasított. Belevág első ügyébe, amely a felszínen egyszerűnek tűnik ugyan, de villámgyorsan legnagyobb rémálmává válik.

Ebben az első személyű túlélőhorrorban jól kell gazdálkodnod az erőforrásaiddal a túlélésért folytatott küzdelemben, miközben a félelmetes helyszíneken nyomozol.

SOK FENYEGETÉSSEL KELL SZEMBENÉZNED.
Ürítsd ki az ellenséged fegyvereinek tárát, miközben mindent megteszel a túlélésért! Különböző típusú, különböző mechanikájú ellenségekkel, sőt, még bossokkal is szembe kell nézned - itt nem fogsz tudni elmenekülni vagy elbújni senki elől!

KÜLÖNBÖZŐ ÉS EGYEDI JELENETEK.
Sötét és félelmetes helyszínek - egy elhagyatott ház, egy pince, ahol gyerekeken végeznek kísérleteket,  pókoktól hemzsegő bányák és még egy régi elhagyatott vidámpark is rád vár. Fedezz fel minden négyzetcentimétert a túléléshez szükséges nyersanyagok után kutatva.

VAN BÁTORSÁGOD HOZZÁ?
Egy vidámpark, ahol kipróbálhatod a park attrakcióit! Fedezd fel a park minden egyes, egyedi hangulattal rendelkező részét, és élvezd ki az összes attrakciót. De ne légy túlságosan magabiztos, hiszen minden sarkon veszély leselkedik rád.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!