Kao the Kangaroo: Super Jump Edition (Magyar felirattal) (Switch)

Cikkszám: 5908305238515
Kívánságlistára teszem
12.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Kao the Kangaroo: Super Jump Edition (Magyar felirattal) (Switch)
12.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A kiadás tartalma:
- Az alapjáték
- 8 cm magas hűtőmágnes
- Tornazsák
- Matricacsomag

A 3D platformerek aranykorszaka által inspirálva a Kao The Kangaroo visszatért egy új kalandra! Indulj egy epikus kalandra, sajátítsd el a varázskesztyűk erejét, fedezz fel lenyűgöző helyszíneket és vezesd végig Kaót eddigi leggrandiózusabb kalandján! A Kao The Kangaroo egy 3D-s platformer a műfaj veteránjaitól, a Tate Multimedia-tól, főszerepben Kao the Kangaroo-val, a bátor, szemtelen de aranyos kenguruval, aki eltűnt apja nyomába ered.Útja során Kao gazdag, alaposan kidolgozott helyszínek garmadáját fedezi fel, melyek mindegyike titkokat rejt. Kaót minden sarkon új kihívás várja, így minden képességét be kell vetnie, és újakat sem árt megtanulnia!

A 3D platformerek aranykorszaka és a Kao 21 évnyi múltja által inspirált Kao the Kangaroo teli van platformszekciókkal, feladványokkal és gyűjtögetnivalóval. Egy káprázatos kaland vár rád minden olyan bűbájjal, ami a műfajtól és Kaótól csak elvárható!

Kao csodálatos és színes világa számos felejthetetlen szereplővel van teli, akik csak arra várnak ,hogy találkozz velük... vagy épp legyőzd őket! A bölcs mentoroktól kezdve a kíváncsi feltalálókon áta hepciás hústornyokig, a Kao the Kangaroo gárdája annyira emlékezetes, mint amilyen gazdag!

Útja során Kaónak számos ellenfélen kell felülkerekednie. Gyors és agilis támadók, lassú és hatalmas hústornyok, és minden e két véglet között. Kaónak be kell vetnie minden tudását, hogy legyőzze azokat, akik az útjába állnak...

A titokzatos, megbabonázó, sokáig elfeledett kesztyűk csak úgy fürdenek az erőben, melyek elszabadításra váró erővel ruházzák fel Kaót. Útjának egyik legfontosabb eszköze, amellyel nem csak ellenfeleit győzheti le, de a világ felfedezését is segítik. Titkuk, keletkezésük története vajon kiderül valaha?

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék:
ksbf2023