My Friend Pedro (Switch)

Megjelenés: 2023.05.05
Cikkszám: SWMFP
Gyártó: U & I
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
My Friend Pedro (Switch)
14.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A My Friend Pedro egy erőszakos balett a barátságról, a képzeletről és egy férfi küzdelméről, aki mindenkit el akar pusztítani, aki az útjába került, mindezt egy élő banán parancsára. A megosztott célzás, a lassított felvételek és a jó öreg, stílusos, ablakon való beugrás stratégiai felhasználása egyre szenzációs akciójeleneteket hoz létre az erőszakos alvilágban vívott harcok során.

Tartalmazza a My Friend Pedro alapjátékot, valamint a Code Yellow frissítést játékkártyán!

Jellemzők

•    Padlógázos fegyverbalett: szabadítsd el a pusztítást a két fegyvered és a tested feletti hihetetlen szintű irányítással. Csavarodj és fordulj a levegőben, miközben mindkét kezeddel a fontos célpontokra célzol, vagy adj a lövedéknek gellert, hogy hátulról iktass ki egy gyanútlan gengsztert.
•    Felvágós lassított felvétel: amikor az akció sebessége követhetetlenné válik, akkor hozd vissza a fókuszt a lassított módba való kapcsolással, hogy lenyugtasd a idegeidet és stabilizáld a célzásod.
•    Tedd változatossá: törd meg egy kicsit a gyors futást és lövöldözést dinamikus részekkel, mint egy izgalmas motorosüldözés, vagy lassíts le, állj meg egy pillanatra és gondolkodj, hogy megoldhass egy sor okos (és valószínűleg halálos) fizika alapú rejtvényt.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!