Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (PS4)

Megjelenés: 2023.11.17.
Cikkszám: PS4NXBUNSC
Gyártó: Bandai Namco
Kívánságlistára teszem
21.990 Ft
Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (PS4)
21.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Legendás nindzsák egyesüljetek!

Ünnepeld a Naruto anime debütálásának 20. évfordulóját a NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS játékkal, a nagysikerű Ultimate Ninja STORM sorozat következő részével.

Az eddigi legtöbb játszható karakter

Több mint 130 szeretett karakter vesz részt a hatalmas nindzsa csatákban! Az új karakterek között az előző sorozatban megismertek mellett a legendás nindzsa klánokat elindító testvérek, Ashura és Indra Otsutsuki, valamint a BORUTO karakterei, mint Boruto Uzumaki (Karma), Kawaki és Jigen is szerepelnek.

Naruto és Sasuke rivalizálásának története egyben!

Most először egy játékban élheted át újra Naruto gyermekkorának kiválasztott jeleneteit egészen a Sasukéval vívott végső csatájáig animejelenetek és játékbeli csaták segítségével. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékosai mindezt frissített grafikával láthatják.

Élvezd a kizárólag a játékhoz készült különleges történetmódot!

A játékhoz egy eredeti, kizárólag a játékhoz tervezett történet tartozik, amely Borutóra összpontosít. A cselekmény úgy kezdődik, hogy Boruto Uzumaki találkozik egy lánnyal a népszerű online játékban, a "Ninja Heroes"-ban és hamarosan egy nagy csatában találja magát, amelyben az egész nindzsa világ részt vesz.

Tapasztald meg az új egyszerű vezérlési módot

Az új egyszerű vezérlési mód leegyszerűsíti a vezérlést és automatikusan végrehajt különböző műveleteket! Egy gombnyomással egy sor művelet hajtható végre. A távoli ellenfelek Chakra Dash-sel való megközelítéstől a kombó végrehajtásig! Ez a mód nemcsak kezdőknek ajánlott, hanem azoknak a haladó játékosoknak is, akik a harcra koncentrálva szeretnék leolvasni ellenfelük következő lépését.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!