Outer Wilds Archeologist Edition (PS5)

Megjelenés: 2024.06.27.
Elérhetőség: Előrendelhető
Cikkszám: PS5OWAE
Szállítási díj: 990 Ft
Kívánságlistára teszem
15.990 Ft
Menny.:db
Outer Wilds Archeologist Edition (PS5)
15.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A 2020-as BAFTA Games Awards-on a legjobb játék díját elnyerő, a Giant Bomb, a Polygon, az Eurogamer és a The Guardian által a 2019-es év játékának választott Outer Wilds egy a kritikusok által elismert és díjnyertes, nyílt világú kalandjáték, amely egy végtelen időhurokban rekedt naprendszer rejtélyes történetét meséli el.

A dobozos kiadás tartalma:

•    Az „Echoes of the Eye” kiegészítő
•    Egy kihajtható posztertérkép, amit a Mobius Digital concept artistja, Ian Jacobson készített

Üdv az űrprogramban!
Az Outer Wilds Ventures legújabb újoncaként a te feladatod válaszok után kutatni egy furcsa, folyamatosan fejlődő naprendszerben

A naprendszer rejtélyei…
Mi rejtőzik a baljóslatú Dark Bramble szívében? Ki építette az idegen romokat a Holdon? Megállítható-e a végtelen időhurok? A válaszok az űr legveszélyesebb részein várnak rád.

Egy világ, amely az idővel együtt változik
Az Outer Wilds bolygói tele vannak rejtett helyszínekkel, amelyek az idő múlásával változnak. Látogass el egy földalatti városba, mielőtt elnyelné a homok, vagy fedezd fel egy bolygó felszínét, amint az összeomlik a lábad alatt. Minden titkot veszélyes környezet és természeti katasztrófák őriznek.

Az intergalaktikus túracuccok csak rád várnak!
Húzd fel a túrabakancsodat, ellenőrizd az oxigénszintedet, és merészkedj ki az űrbe. Használd a különböző egyedi szerkentyűket, hogy megvizsgáld a környezetedet, kutasd fel a titokzatos jeleket, fejtsd meg az ősi idegen írást, és süsd meg a tökéletes mályvacukrot.

Echoes of the Eye
A hearthiai űrprogram egy olyan anomáliát észlelt, amely a Naprendszer egyetlen ismert helyéhez sem köthető. Fogd a zseblámpádat, és készülj fel, hogy megvilágítsd az Outer Wilds legsötétebb titkait...
 

Előrendelhető termék Igen
Játék kategória Kaland
Korhatár 12+
Megjelenés 2024.06.27.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!