Shin Megami Tensei V Vengeance (PS5)

Megjelenés: 2024.06.21.
Cikkszám: PS5SMTVV
Gyártó: Sega
Kívánságlistára teszem
20.990 Ft
GYORS KISZÁLLÍTÁS

GYORS KISZÁLLÍTÁS

A készleten lévő termékek 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, vagy üzletünkben azonnal átvehetőek.
BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Utánvét, átutalás, bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség.
SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS

Szervizünk 25 éves tapasztalattal javít videojátékokat és tartozékaikat!
Shin Megami Tensei V Vengeance (PS5)
20.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Fedezd fel a kritikusok által elismert Shin Megami Tensei V definitív változatát, amely egy masszív bővítéssel – új sztorivonallal, helyszínekkel, démonokkal és döntési lehetőségekkel – bővíti ki a történetet, amely a létezés egészének sorsát eldönti.

A Shin Megami Tensei V: Vengeance két sztorivonalat tartalmaz: ismerd meg a teljesen új, „Canon of Vengeance” históriát, amely egy drámai történet, melynek középpontjában egy új szereplő és démonok enigmatikus csoportja, a Qadištu ál, akik saját sötét terveiket szövögetik a rend fenntartásáért harcolók és a renddel szembeszegülők háborúján kívül. Vagy fedezd fel a Shin Megami Tensei V eredeti történetét, a „Canon of Creationt”, amely az angyalok és démonok örökös harcát dolgozza fel, és ahol a főszereplő a világ sorsáért küzd.

Amikor egy szörnyűséges gyilkosság helyszíne megakadályozza hősünk hazajutását Tokió városában, egy nem tervezett kitérő maga alá temeti, és eszméletét veszti. Egy senkiföldjén találja magát, az apokalipszis utáni világban, amit Da’atnak hívnak. Mielőtt a vérszomjas démonok életére törnének, egy megváltóra talál, vele egyesülve pedig egy mindenható lénnyé változik, amely se nem ember, se nem démon: egy Nahobino.

Újonnan megszerzett erejét használva a főszereplő bejárja a Da’atot, egy enigmatikus birodalmat, amit mitikus istenségek és démoni zsarnokok örökös harca jellemez a túlélés érdekében. Válaszok után kutatva a főhősnek saját útját kell járnia az angyalok és démonok közti harcban, amely az egész világ sorsát eldöntheti.

A Shin Megami Tensei V definitív verziója
A modern konzolok erejéhez igazított lenyűgöző látványvilágával, komor lorejával, nyugtalanító hangulatával, gyönyörű és szörnyűséges démonjaival a SMT V jobb, mint valaha. Az új területekkel, démonokkal, zenékkel masszívan kibővített Shin Megami Tensei V: Vengeance továbbfejlesztett játékmenettel, finomhangolt harcrendszerrel, új démonélményekkel és kielégítőbb felfedezéssel vár.

A Bosszú vagy a Teremtés története
Melyik utat választod? Ismerd meg a bosszú vadonat új történetét, vagy a Shin Megami Tensei V eredeti históriáját, melyek mindegyike tragikus döntésekkel, vár, és rákényszerít arra, hogy szembenézz azon ideológiákkal, melyekért készen állsz harcolni. Miközben a rend és a káosz összeomlik körülötted, taposd ki a magad útját, hogy eldöntsd az emberiség sorsát.

Fedezz fel egy posztapokaliptikus világot
Harcolj egy lerombolt Tokióban, amit a mitikus démonok inváziója egy kietlen pusztasággá változtatott. Fedezz fel nagy, nyílt területeket és új helyszíneket az életmentő tárgyak után kutatva, miközben ismerős démonok és új lények sokaságával nézel szembe, akikkel nem csak harcolhatsz, de szövetségre is léphetsz.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!